Přejít na hlavní obsah

Čestlice: slabý déšť 5°C

Fitness

Náš tým

Martina Míková

Martina Míková

Sport je můj každodenní chléb již od útlého věku. Baví mě jeho rozmanitost, veškeré benefity, které přinášející do života spolu s radostí a sílou jak fyzickou, tak psychickou. Patřím k těm šťastlivcům, kteří jsou vedeni k pohybu od dob, kdy se sotva drželi na nohou. Celý život se věnuji basketbalu, ale od nastupu a úspěšného absolvování Fakulty tělesné výchovy a sportu se zabývám komplexností sportovce s přesahem do dalších sportovních oblastí a následnou správnou regenerací. 
Dovolte mi, jako správnou učitelku, naučit Vás milovat sport a sílu vašeho těla alespoň tak, jak ho miluji já. Za svůj největší úspěch považuji vždy to, když naučím, zaujmu a vysvětlím komukoliv, jak moc je pohyb a celkově zdravý životní styl důležitý, a jak pozitivně může Váš život ovlivnit.
 

  fitness@aquapalace.cz
  420271104132
  aquapalace.cz

Rezervovat - Skupinové lekce, osobní tréninky

Hvězdice: tečkovaná různobarevně Koník: tečkován různobarevně Ryba: tečkovaná různobarevně Želva: tečkovaná různobarevně Hvězdice: tečkovaná bíle Vodní svět: schůdky do vody Fitness: srdce s tepem Saunový svět: člověk v sauně Spa a Wellness: masírující člověk Spa a Wellness: masírující člověk Gastro svět: talíř s příborem Hotel: manželská postel Peněženka Bulovka Dental Clinic Partnerský e-shop Balneo & medical: vozíčkář Saunový svět: kyblík s vařečkou Saunový svět: kyblík s vařečkou Logo Let's Be Active Lahátko s deštníkem Hlava dítěte Plamen Sauna fest: člověk v sauně Věrnostní program