Za hezké vysvědčení získají děti vstupné do aquaparku zdarma - Starší tiskové zprávy - AQUAPALACE PRAHA

Za hezké vysvědčení získají děti vstupné do aquaparku zdarma

Úterý
led 2012

Zahřejte se v tropickém ráji a vydovádějte se s dětmi na tobogánech.

Přemýšlíte, jak odměnit vaše děti za hezké vysvědčení? Přijďte s nimi v pátek 3. února 2012 do Aquapalace Praha. Pokud vaše ratolesti přinesou domů vysvědčení s jedničkami nebo dvojkami, získají za odměnu vstup do Vodního světa na dvě hodiny zdarma. Každý školák do 150 cm, který se tento pátek u pokladny sportovního centra v Čestlicích pochlubí svým vysvědčením, tak může strávit hezký den plný pohybu a zábavy v největším aquaparku v České republice. V tropickém ráji na návštěvníky čeká 6 tobogánů, 3 skluzavky, bazén s mořským vlnobitím i možnost vyzkoušet si aquazorbing. Rodiče i děti se mohou těšit, že se opravdu ohřejí. Nejteplejší bazén se nachází v Korálovém dómu a voda zde má 37°C. Aktuality a informace o atrakcích najdete na www.aquapalace.cz

Praktické informace – kudy k nám

Snadno a rychle se do Aquapalace Praha dostanete Aquabusem. Tato linka jezdí denně zdarma na trase Opatov (zastávka metra „C“) – Aquapalace Praha a zpět. Kapacita aquabusu je 45 míst. Pokud pojedete autem, najdete podrobný popis cesty na www.aquapalace.cz. Parkování je pro návštěvníky zdarma.

Aquapalace Praha je unikátní sportovně-relaxační komplex nabízející široké spektrum služeb pro celou rodinu. Zábavu nabízí největší aquapark ve střední Evropě. V anketě agentury Czech turism vyhrál v roce 2010 první místo pro nejnavštěvovanější turistický cíl v České republice v kategorii Za Zábavou. Prostor pro relaxaci hledejte v rozsáhlém Saunovém světě s nejširší nabídkou finských saun a římských lázní v České republice. O vaše zdraví a vitalitu se postaráme v moderním Fitness a nechybí ani široká nabídka wellness služeb, pečujících o vaši krásu v příjemném prostředí našeho Spa. Nabídku služeb Aquapalace Praha doplňuje přilehlý čtyřhvězdičkový hotel s rozsáhlým konferenčním centrem.