Wellness týden v Aquapalace Praha - Starší tiskové zprávy - AQUAPALACE PRAHA

Wellness týden v Aquapalace Praha

říj 2009

Sportovně-relaxační centrum Aquapalace v Praze Čestlicích připravilo v týdnu od 26. října do 1. listopadu 2009 akci zaměřenou na péči o tělo. Po celý týden mohou návštěvníci využít 15% slevy na veškeré služby oddělení SPA a Wellness, zúčastnit se speciálních programů ve fitness, přednášek o kosmetice a životním stylu i získat hodnotné dárky od kosmetických firem.

V saunovém světě bude každý den mezi 20.00 a 21:30 probíhat medový ceremoniál, solný peeling, speciální ceremoniál pro ženy Lady Beauty, vonná sauna s ruským anýzem a kosodřevinou a odborná instruktáž s profesionálním saunařem.

Program dalších akcí v rámci Wellness týdne 26.10. – 1.11. 2009

Pondělí 26.10.
Ochutnávka produktů firmy ALL STARS
Od 16. hodin v Aquapalace Fitness

Úterý 27.10.
Den s firmou Thalgo
Ke každé zakoupené službě ve SPA, která se týká Thalga, dostanou klienti kosmetickou taštičku s produkty francouzské kosmetiky Thalgo v hodnotě 990 korun.
17:00 – 19:00 hodin - přednáška o kosmetice a wellness s tombolou o výrobky firmy Thalgo. Přítomným budou k dispozici kosmetičky na osobní konzultace.

Ukázka líčení
12:00 – 18:00 hodin - návštěvnice se mohou nechat nalíčit zkušenými kosmetičkami přímo ve vstupní hale Aquapalace Praha.

Ochutnávka produktů firmy NUTREND
Od 16. hodin v Aquapalace Fitness

Středa 28.10.
Sportovně relaxační odpoledne ve Vodním světě
Tae bo, aquaerobic, kondiční plavání

Čtvrtek 29.10.
Den s firmou Payot
Ke každé zakoupené službě ve SPA, která se týká Payotu, dostanou klienti dárek od francouzské kosmetiky Payot - 50 kusů kosmetických tašek.
17:00 – 19:00 hodin - přednáška o kosmetice a wellness s tombolou o výrobky firmy Payot. Přítomným bude k dispozici odbornice na osobní konzultace.

Výhodný balíček P-class + kruhový trénink
17:00 – 19:00 hodin v aerobním sále VIP zóny Aquapalace Fitness s instruktory Monikou Bokšovou (p-class), Lukášem Vítkem (kruhový trénink). Cena :190 Kč.

Pátek  30.10.
Ukázka zdobení nehtů
Od 12. do 20. hodin – návštěvnice se mohou svěřit do péče nehtových kosmetiček přímo ve vstupní hale Aquapalace Praha.

Sobota 31.10.
Ukázka líčení
Od 12. do 18. hodin se mohou návštěvnice přímo ve vstupní hale Aquapalace Praha nechat nalíčit zkušenými kosmetičkami

Neděle 1.11.
Podzimní indoor cyclingový maraton
Od 16. do 19. hodin ve indoor cyclingovém sale Aquapalace Fitness s instruktory Veronikou Matouškovou, Pavlem Daškou a Martinou Křístkovou. Cena: 290 Kč.

V říjnu i listopadu navíc platí v Aquapalace Praha speciální cenová nabídka Happy Monday. Za celodenní pondělní pobyt ve Vodním světě zaplatí dospělá osoba jen 360 korun, děti do 150 centimetrů 190 korun a rodinné vstupné pro dva dospělé a dvě děti do 150 centimetrů činí pouhých 750 korun.

Aquapalace Praha, obchodní zóna Průhonice – Čestlice; www.aquapalace.cz

Barbora Frydrychová, frydrychova@aquapalace.cz, 739 341 035