Tip na vánoční dárek pro celou rodinu – návštěva vodního ráje AQUAPALACE PRAHA - Starší tiskové zprávy - AQUAPALACE PRAHA

Tip na vánoční dárek pro celou rodinu – návštěva vodního ráje AQUAPALACE PRAHA

led 2009

Vánoce se kvapem blíží a někteří z nás si stále lámou hlavu, jaký dárek svým blízkým nadělit. Chceme být kreativní a investovat do takových věcí, ze kterých budou mít naši blízcí především radost. Jednou z možností je darovat dárkové poukázky / šekové knížky do vodního ráje AQUAPALACE PRAHA. Ty svým blízkým můžete nadělit pod stromeček a společně zavítat do největšího aquaparku u nás. Otevřeno má 365 dní v roce a najdete ho na 6. km dálnice D1 v komerční zóně Průhonice – Čestlice u Prahy. Od jeho otevření ho navštívilo již více než 300 000 zákazníků. Do konce roku můžete navíc využít speciální akci happy Mondays.

AQUAPALACE PRAHA pro své zákazníky připravil speciální akci happy Mondays, která potrvá až do konce roku. Každé pracovní pondělí je pro vás připraveno zvýhodněné vstupné. Dospělou osobu přijde celodenní vstupenka na 300 Kč, rodinná pak na 750,- Kč. Prodlužte si zimní víkend a načerpejte energii v prostorách tohoto unikátního areálu. Pod jeho střechou najdete opravdu široké spektrum služeb. Vaše děti ocení rozlehlý Vodní svět plný atrakcí. Ten je rozdělen do tří tematických paláců – Palác vln, Palác relaxu a Palác dobrodružství. V samotném aquaparku mimo jiné najdete 440 m tobogánů a skluzavek, umělé řeky, bazén, ve kterém se budete cítit jako v opravdovém moři – v pravidelných intervalech jsou zde spouštěny vlny, které se těm mořským opravdu podobají. Z podhladiny jednoho z bazénů můžete pozorovat tři skutečné žraloky černoploutvé, kteří jsou stálými obyvateli AQUAPALACE již od června tohoto roku. Na své si zde přijdou i milovníci relaxu a kondičního plavání, pro které je určen Palác relaxu.

Pokud máte rádi saunování, jistě oceníte 12 druhů saun, které se nacházejí jak ve vnitřní, tak ve venkovní části areálu. Jednotlivé sauny mají různě vysoké teploty vzduchu a procento vlhkosti, každý si tak může vybrat přesně takovou, v níž se bude cítit dobře. Mnoho žen a mužů ocení služby nabízené lázeňským spa centrem. Je to místo, kde bezpochyby můžete znovu načerpat síly a dodat tak tělu potřebnou energii, která nám v období chladných měsíců často schází. Pokud máte rádi cvičení ve fitness, oceníte dvoupodlažní posilovnu s kardiozónou, vybavenou těmi nejmodernějšími stroji. Součástí nabídky jsou také skupinová cvičení – indoor cycling, aerobik, pilates, power yoga.

Všechny služby nabízené AQUAPALACE PRAHA můžete darovat svým blízkým formou dárkových poukazů (hodnota dle vašeho přání) a šekových knížek (nabízené pro Vodní svět + sauny, fitness a spa centrum v hodnotě 500 a 1000 Kč). Další možností je koupit přímo vstupenku dle platného ceníku AQUAPALACE PRAHA. Více informaci naleznete na www.aquapalace.cz.

AQUAPALACE PRAHA láká stále více návštěvníků

O služby AQUAPALACE PRAHA je stále větší zájem. Dokazují to i návštěvníci, kteří sem zavítali během minulého prodlouženého víkendu, kdy jej navštívilo 7 000 lidí. Zatím denní rekord v návštěvnosti drží den 27. října letošního roku s 5 000 zákazníky. Za první rok po otevření má AQUAPALACE PRAHA v plánu realizovat 600 tisíc návštěv. Od jeho otevření ho navštívilo již více než 300 000 zákazníků.

„Ve druhém roce po otevření máme naplánovaných 800 tisíc návštěvníků. Ve třetím roce bychom rádi zakotvili na evropském standardu milion návštěvníků ročně. Čísla zatím předčila naše očekávání,“ uvedl Pavel Sehnal, předseda představenstva majoritního investora, společnosti SPGroup. „Velmi populární je v tuto chvíli především Vodní svět. Zde se podařilo extrémně rychle oslovit klienty i mimo Prahu a nejbližší okolí. Především rodiny s dětmi oceňují, že voda v bazénech je skutečně teplá – v průměru má 29 stupňů. To má samozřejmě i vysoké nároky na nás, protože voda se musí vyměňovat častěji, než je v běžných akvaparcích zvykem,“ dodal Sehnal.

Společnost SPGroup zároveň vyvrací spekulace o snaze akvapark rychle prodat. „Společnost SPGroup v současnosti o prodeji akvaparku nejedná. Dosud nejednala ani o prodeji hlavnímu městu Praha, i když v budoucnosti tuto nabídku předložit hodlá. Jednalo by se o spojení kapitálu soukromé firmy a potřeb metropole,“ shrnul Pavel Sehnal, předseda představenstva majoritního investora, společnosti SPGroup.

Jediná jednání o prodeji této unikátní nemovitosti probíhala ještě v době před dokončením stavby a byla spojena s financováním. Nástupem hypoteční krize na přelomu roku 2007 byla jednání s investičními bankami a realitními fondy přerušena a společnost SPGroup dokončila projekt zcela ze svých zdrojů bez jakýchkoli úvěrů. Tato skutečnost trvá až do dnešního dne.

30.09.2016