Šťastná rodinka, zvýhodněné vstupy, slavné osobnosti. Aquapalace Praha naděluje k prvním narozeninám - Starší tiskové zprávy - AQUAPALACE PRAHA

Středa
dub 2009

Praha, 29. dubna 2009 – Největší aquapark v Česku slaví první narozeniny, a od května pro své návštěvníky připravil spoustu dárků. Aquapalace Praha navíc v měsíci lásky připravil rekordní počet doprovodných akcí. Bavit vás budou například Leoš Mareš, Sámer Issa, Vláďa Hron, Dáda Patrasová, krásné modelky a mnoho dalších celebrit.

Hlavním tahákem je program Šťastná rodinka. Tento program dlouhodobě zvýhodňuje rodiny, cenová výhoda dosahuje až 800,-Kč slevy. Výrazně se mění také celodenní vstupné pro jednotlivce, kdy za 4 hodiny máte již celý den, tj. 12 hodin.

Když přijde čtyřčlenná rodina na 3 hodiny, děti si stěžují, že si dostatečně neužily atrakcí a lákadel. Rozhodli jsme se, že snížíme celodenní vstupné a v rodinné vstupence dáme děti téměř zdarma. Vznikla nová, rodinná vstupenka, která se liší až o 800,-Kč od té původní. Nyní si za bezkonkurenční cenu mohou opravdu všechny rodiny dopřát celý den a dostatečně své ratolesti unavit.“ uvedl Radek Steinhaizl, generální ředitel Aquapalace Praha.

Koupání a péči o tělo chceme zákazníkům zpříjemnit i zábavným doprovodným programem. V květnu se mohou návštěvníci těšit na Leoše Mareše, Sámera Issu, Vláďu Hrona, módní přehlídku nebo diskotéku 80. a 90. let. Spoustu romantiky si mohou návštěvníci urožít při koupání, nebo půlnočním saunování při svíčkách v našem SPA a wellness oddělení,“ okomentoval bohatou květnovou nabídku Radek Steinhaizl.

Nabitý program v Aquapalace startuje už na 1. máje, kdy na návštěvníky čeká spousta zábavných soutěží a her, a to nejen odpoledne, ale i večer do 22 hodin.

O den později vystoupí v Aquapalace Dáda Patrasová. Malé návštěvníky potěší svým vystoupením s názvem Dáda Hitparáda plným známých písniček a nebude chybět ani tolik oblíbené tancování a zpívání s Dádou na jevišti. V sobotu 2. května si přijdou na své i dospělí zákazníci. Od 20 do 24 hodin si mohou užít Půlnoční saunování při svíčkách.

Ve středu 6. května se v Aquapalace koná Aquaparty 80. a 90. let, díky níž vám koupání od 19 do 23 hodin zpříjemní staré dobré hity. Hned následující den, 7. května, slaví Akquapalace Praha své 1. narozeniny, kdy na malé i velké návštěvníky čekají od 16 do 20 hodin zábavné soutěže o super ceny, diskotéka i taneční vystoupení.

Největší květnovou akcí v Aquapalace bude Magnum Chocolate Night. Speciální večer nejen pro milovníky čokolády bude moderovat Leoš Mareš, krásné křivky předvedou modelky v čele s při promenádě v plavkách, vystoupí Sámer Issa a taneční skupina Indance. Nebudou chybět zábavné soutěže, skvělá hudba a hlavně spousta zmrzliny zabalené v čokoládě. A pozor! Vstupné v době trvání akce, tedy od 18 do 22 hodin, je sníženo na 50 %.

Speciální program čeká návštěvníky Aquapalace i 23. a 24. května, kdy startuje O2 Extra víkend - dva dny plné zábavy, soutěží, her a dárků se známým moderátorem a showmanem Vláďou Hronem. Detailní informace o programu a rezervace míst od 1. května na www.o2extra.cz.

Poslední květnovou sobotu si zákazníci Aquapalace užijí opět trochu romantiky při večerním Koupání při svíčkách a v neděli 31. května i v pondělí 1. června se mohou těšit na skvělou zábavu v rámci Dětského dne.

Navíc již tradičně každé úterý, středu a čtvrtek od 16 do 19 hodin je v Aquapalace připraven Zábavný program pro děti, každou sobotu a neděli od 14 do 18 hodin Soutěžní odpoledne pro děti.

Aquapalace Praha udává trendy. Pro návštěvníky je v provozu již i venkovní část s unikátní divokou řekou, vířivkovým bazénem, vodním barem a dalšími atrakcemi.

Aquapalace Praha, obchodní zóna Průhonice – Čestlice

Zdeňka Švecová, svecova@aquapalace.cz, 739 341 032