SILVESTR NA PLÁŽI - Starší tiskové zprávy - AQUAPALACE PRAHA

SILVESTR NA PLÁŽI

Úterý
lis 2011

Televize Prima oslaví příchod Nového roku netradičně v aquaparku v Čestlicích. Oslavit Silvestra na pláži přijde i Karel Gott, Lucie Bílá, Petr Kolář a další umělci.

V Praze 22. listopadu 2011 - Aquapalace Praha společně s Televizí Prima připravují netradiční oslavu Nového roku. Akce s výstižným názvem Silvestr na pláži se uskuteční 31. prosince 2011 od 19 hodin v největším českém aquaparku v Čestlicích. V přímém přenosu televize Prima z tropického ráje diváci uvidí řadu českých umělců v čele s Karlem Gottem, Lucií Bílou a hvězdami show ČESKOSLOVENSKO MÁ TALENT. Návštěvníci aquaparku i televizní diváci se mohou těšit na pestrou plážovou párty, kterou bude moderovat Gabriela Partyšová a Aleš Háma. Vstupenky na Silvestrovskou show je možné zakoupit v síti Ticket Stream nebo přímo v Aquapalace Praha.

Největšími hvězdami budou Karel Gott, Lucie Bílá a Petr Kolář. Karel Gott si pro své vystoupení připraví netradiční mix písní. Fanouškové se mohou těšit na originální vystoupení. Scénu oživí svým zpěvem a půvabem i Lucie Bílá. Vedle svých sólových vystoupení oba umělci zazpívají také společný duet.

Silvestrovskou párty si nenechají ujít a svým vystoupením zpestří také Petr Kolář, houslový virtuos Pavel Šporcl, Michal Šeps, zpěvačka Debbi, která letos získala Anděla za nejlepší píseň se svým hitem Touch the sun, duo Verona s písní Hey boy či zpěvák Meki Žbirka. Diváky čeká i vystoupení kouzelníka Richarda Nedvěda, účastníků soutěže ČESKOSLOVENSKO MÁ TALENT a překvapí i ohňová show.

Silvestrovská show se odehraje ve všech třech palácích Aquapalace Praha. Hlavní pódium, na kterém se odehrají všechna vystoupení umělců, bude v Paláci relaxu. Netradiční scéna, kde zpěváci, herci a hudebníci předvedou svůj talent, bude přímo nad vodní plochou bazénu. Další doprovodný program a pohybová vystoupení se odehrají v Paláci dobrodružství a v Paláci pokladů u bazénu s umělým vlnobitím a vrakem pirátské lodi.

Hosté show tak mohou strávit silvestrovský večer jako na pláži, protože v aquaparku je teplé počasí po celý rok. Pro zájemce, kteří chtějí oprášit letní oblečení a plavky doporučujeme zakoupit včas vstupenky přímo v aquaparku v Čestlicích. Aktuality získáte na www.aquapalace.cz. Během večera je možné nejen přihlížet vystoupení umělců, ale zároveň si užít vodních atrakcí, které aquapark v Čestlicích nabízí. Zajištěno bude i občerstvení v pěti barech a raut v restauraci přímo v prostorách aquaparku. Samozřejmostí je zázemí pro hosty, jako jsou šatny, toalety, sprchy i odpočinkové zóny a dohled proškolených plavčíků a profesionální personál aquaparku.

Přímý přenos z Aquapalace Praha bude Televize PRIMA vysílat od 19.00. Během silvestrovské nabídky pořadů pozve diváky prostřednictvím kamer do rozdováděného a tropickou atmosférou naplněného prostředí aquaparku celkem pětkrát. Každou hodinu bude vysílán jeden několikaminutový vstup. V posledním pátém přímém přenosu od 23.00 se diváci s Televizí PRIMA přehoupnou přes půlnoc. Budou tak svědky finále silvestrovského večera, který vyvrcholí přípitkem Karla Gotta a Lucie Bílé jen pár vteřin před půlnocí.

Scénář večera pochází z pera Víta Pokorného. Režie se ujal nejúspěšnější režisér a profesionál televizních silvestrů posledního dvacetiletí, pan Jiří Adamec.

Aquapalace Praha je unikátní zábavně-relaxační komplex nabízející široké spektrum služeb pro celou rodinu. Zábavu nabízí největší aquapark ve střední Evropě. V anketě agentury Czech tourism vyhrál v roce 2010 první místo pro nejnavštěvovanější turistický cíl v České republice v kategorii Za Zábavou. Prostor pro relaxaci hledejte v rozsáhlém Saunovém světě s nejširší nabídkou finských saun a římských lázní v České republice. O vaše zdraví a vitalitu se postaráme v moderním Fitness a nechybí ani široká nabídka wellness služeb, pečujících o vaši krásu v příjemném prostředí našeho Spa. Nabídku služeb Aquapalace Praha doplňuje přilehlý čtyřhvězdičkový hotel s rozsáhlým konferenčním centrem.