Rozlučte se s prázdninami v Aquapalace Praha - Starší tiskové zprávy - AQUAPALACE PRAHA

Rozlučte se s prázdninami v Aquapalace Praha

Sobota
srp 2009

Praha, 25. srpna 2009 - Na poslední prázdninový víkend připravil největší aquapark v Česku speciální akci s názvem Rozloučení s prázdninami. Kromě zábavných soutěží a her se mohou návštěvníci Aquapalace Praha v sobotu 29. srpna od 14. do 18. hodin těšit i na vyhlášení Velké letní soutěže o skútr Kentoya.

Program akce bude pestrý. “Pro naše zákazníky jsme připravili hry a soutěže na suchu I ve vodě. Těšte se například souboj nafukovacích kosatek, tančení s animátorem, pro nejmenší děti tu bude lovení rybiček z bazénu, výtvarná dílna i oblíbený facepainting neboli malování na obličej,” řekl generální ředitel Aquapalace Praha Radek Steinhaizl.

Celou akcí bude provádět moderátor a DJ jí bude svou hudbou dodávat ten správný šmrnc.

V rámci Rozloučení s prázdninami proběhne také vyhlášení Velké letní soutěže. Té se mohl zúčastnit každý, kdo v Aquapalace Praha utratil od 15. června ?? do 15. srpna alespoň 100 korun a na pokladně Aquapalace odevzdal svoji zákaznickou kartu.

Vítězové získají dle pořadí následující ceny:

1.místo    skútr Kentoya Ideo 50 v hodnotě 35.700,- Kč, který věnovala společnost
               HyperMedia, a.s.
2.místo    2 x horská kola (dámské a pánské) od společnosti Bikepoint
               v hodnotě 10 000,- Kč
3.místo    4 x víkendová rodinná vstupenka v hodnotě 5.160,- Kč
4.místo    voucher na pronájem velké privátní sauny v hodnotě 3.900,- Kč
5.místo    poukaz na nákup plavek značky Tricoline v hodnotě 3.000,- Kč
6.místo    voucher na pronájem malé privátní sauny v hodnotě 2.700,- Kč
7.místo    4 x poukaz na proceduru Rassoul v hodnotě 2.000,- Kč
8.místo    poukázka na vstupenku Rodina 3 hodiny víkend v hodnotě 1.190,- Kč
9.místo    2 x poukaz na vstupenku do vodního světa a saun na 3 hodiny víkend
               v hodnotě 1.100,- Kč
10.místo  zkušební ponor v potápěčské jámě pro 1 osobu v hodnotě 990,- Kč

Podmínkou je, aby výherci byli na akci přítomni

Spousty zábavy si zákazníci Aquapalace Praha užijí i po prázdninách. Na září připravuje největší aquapark v Česku oblíbenou Noc naturistů aneb koupání bez plavek (12.9.), Dny chorvatské kuchyně (24.9. a 25.9.), pohádkové odpoledne plné soutěží a her s názvem Z pohádky do pohádky (26.9.) a spoustu dalších zábavných akcí.

Největší aquapark v Česku, který v květnu oslavil své první narozeniny, naděluje svým zákazníkům dárek v podobě výrazné slevy vstupného. Díky programu Štastná rodinka získají rodiny s dětmi při vstupu slevu až 800 korun. Tato sleva se vztahuje na všechny skupiny se dvěma dospělými a jedním až třemi dětmi. V Aquapalace tedy nyní ušetří nejen maminky a tatínkové, ale i babičky, dědečkové, dvě kamarádky či kamarádi, kteří se přijdou se svými ratolestmi vykoupat. Výrazně se mění také celodenní vstupné pro jednotlivce, kdy za cenu 4 hodin může být návštěvník ve Vodním světě již celý den, tj. 12 hodin.

Aquapalace Praha, obchodní zóna Průhonice – Čestlice; www.aquapalace.cz

Michaela Kokotková, kokotkova@aquapalace.cz, 739 341 032