První mistrovství ČR v jízdě na tobogánu v aqvaparku v Čestlicích - Starší tiskové zprávy - AQUAPALACE PRAHA

První mistrovství ČR v jízdě na tobogánu v aqvaparku v Čestlicích

Sobota
dub 2011

Bude závodit i Leoš Mareš?

Nenechte si ujít 1. mistrovství České republiky v jízdě na tobogánu, které se uskuteční již tuto sobotu 23. dubna 2011 od 11 hodin v aquaparku v Čestlicích.

Celým mistrovstvím bude provázet moderátor Leoš Mareš. Závodit se bude ve čtyřech kategoriích a zájemci se mohou registrovat na webových stránkách www.aquapalace.cz nebo na místě v den akce. Připraven je bohatý doprovodný program v podobě barmanské show, tetovacího salónu, hrací zóny s herními konzolemi i taneční vystoupení. Potkat se můžete i se známými osobnostmi, zpěváky, herci
i modelkami.

1. Děti od 8 do 12 let
  2. Soutěžící od 13 do 16 let
  3. Muži nad 17 let
  4. Ženy nad 17 let

Praktické informace – kudy k nám

Snadno a rychle se do Aquapalace Praha dostanete Aquabusem. Tato linka jezdí denně zdarma na trase Opatov (zastávka metra „C“) – Aquapalace Praha a zpět. Kapacita aquabusu je 45 míst. Pokud pojedete autem, najdete podrobný popis cesty na www.aquapalace.cz. Parkování je pro návštěvníky zdarma.

Aquapalace Praha je unikátní sportovně-relaxační komplex nabízející široké spektrum služeb pro celou rodinu. Zábavu nabízí největší aquapark ve střední Evropě. V anketě agentury Czech turism vyhrál v roce 2010 první místo pro nejnavštěvovanější turistický cíl v České republice v kategorii Za Zábavou. Prostor pro relaxaci hledejte v rozsáhlém Saunovém světě s nejširší nabídkou finských saun a římských lázní v České republice. O vaše zdraví a vitalitu se postaráme v moderním Fitness a nechybí ani široká nabídka wellness služeb, pečujících o vaši krásu v příjemném prostředí našeho Spa. Nabídku služeb Aquapalace Praha doplňuje přilehlý čtyřhvězdičkový hotel s rozsáhlým konferenčním centrem.