Přivítejte léto na Barbecue party v Aquapalace Praha - Starší tiskové zprávy - AQUAPALACE PRAHA

Přivítejte léto na Barbecue party v Aquapalace Praha

Pondělí
čen 2009

Praha, 15. června 2009 – Grilované speciality ZDARMA, barmanská a bubenická show a spousta zábavy čeká návštěvníky největšího aquaparku v Česku v neděli 28. června na voňavé Barbecue Party s Leošem Marešem.

„Letní prázdniny chceme přivítat stylově, a tak jsme pro naše zákazníky připravili další speciální akci. Ve venkovní zóně našeho aquaparku budeme tentokrát připravovat grilované pochoutky,“ slibuje ředitel Aquapalace Praha Radek Steinhaizl.

Večírek plný dobrého jídla a pití startuje 28. června v 17 hodin a bude se i na co koukat. Během večera, kterým bude provázet Leoš Mareš, návštěvníky čeká bubenická show, taneční vystoupení skupiny Last minute originality crew nebo exhibice Barmana roku 2007 Marcela Talpana.

Prvních 700 návštěvníků dostane u vstupu do Aquapalace poukaz na jednu porci grilovaných dobrot včetně pečiva a ochucovadel, a další pochoutky bude moci vyhrát v zábavných soutěžích a tombole. Rozdávat se budou i Malibu drinky a také nápoje namíchané přímo nejlepším barmanem v Česku, který předvede jedinečnou show s otevřeným ohněm. Akce se koná za každého počasí.

Největší aquapark v Česku, který v květnu oslavil své první narozeniny, naděluje svým zákazníkům dárek v podobě výrazné slevy vstupného. Díky programu Štastná rodinka získají rodiny s dětmi při vstupu slevu až 800 korun. Tato sleva se vztahuje na všechny skupiny se dvěma dospělými a jedním až třemi dětmi. V Aquapalace tedy nyní ušetří nejen maminky a tatínkové, ale i babičky, dědečkové, dvě kamarádky či kamarádi, kteří se přijdou se svými ratolestmi vykoupat. Výrazně se mění také celodenní vstupné pro jednotlivce, kdy za cenu 4 hodin může být návštěvník ve Vodním světě již celý den, tj. 12 hodin.

Ve slunných dnech je zákazníkům k dispozici i venkovní areál Aquapalace s divokou řekou, bazénem s vířivými lavicemi a masážní sprchou, vodním barem nebo dětským brouzdalištěm.

Aquapalace Praha, obchodní zóna Průhonice – Čestlice; www.aquapalace.cz

Michaela Kokotková, kokotkova@aquapalace.cz, 739 341 032