Pohádkové září v Aquapalace Praha - Starší tiskové zprávy - AQUAPALACE PRAHA

Pohádkové září v Aquapalace Praha

Úterý
srp 2009

Praha, 25. srpna 2009 – Prodlužte si léto v největším aquaparku v Česku. Na Dnech chorvatské kuchyně můžete zavzpomínat na dovolenou u moře, odhodit zábrany na Noci naturistů, užít si romantiku při Půlnočním saunování při svíčkách a děti potěší akce s názvem Z pohádky do pohádky.

Každou sobotu a neděli od 14. do 18. hodin čeká malé a velké návštěvníky Aquapalace spousta soutěží a zábavných her.

V sobotu 5. září od 20. do 23. hodin si v Aquapalace Praha můžete vychutnat prodloužené sanování při svitu svíček za doprovodu relaxační hudby. Během večera můžete absolvovat i řadu speciálních saunových ceremoniálů. Do Saun i Vodního světa Aquapalace bude navíc v tuto dobu speciální snížené vstupné.

O týden později - 12. září – bude od 20. do 23. hodin ve Vodním i Saunovém světě Aquapalace připravena večerní párty pro naturisty. Na akci Noc naturistů aneb Koupání bez plavek je vstup pouze bez plavek! Návštěvníky čeká živá hudba, zábavné hry, soutěž v bodypaintingu a další atrakce. I na tuto akci je speciální snížené vstupné pro dospělé i děti.

Od 24. do 25. září proběhnou v největším aquaparku v Česku Dny chorvatské kuchyně. Zákazníci se mohou těšit například na marinovanou makrelu s česnekem, výborné ražniči, pleskavici nebo zeleninovou polévku „juha od povrča“.

Poslední zářiová sobota - 26. září - bude šťastným dnem pro všechny malé návštěvníky. V Aquapalace Praha se totiž od 14. do 18. hodin uskuteční pohádkové odpoledne plné soutěží a her s názvem Z pohádky do pohádky. Pro děti budou připravena pohádková stanoviště (například výtvarná dílna alá Perníková chaloupka), oblíbené malování na obličej, díky němuž se budou moci proměnit v klauny, princezny, víly, čerty nebo jiné pohádkové postavy, budou si moci v bazénu ulovit zlatou rybku, zatančit si s vílou, zahrát si na piráty nebo zkrotit nafukovací kosatku.

Celý program bude uvádět moderátor a kulisou bude pohádková hudba. V soutěžích děti budou moci vyhrát pěkné ceny v podobě hraček nebo poukázek na další koupání v Aquapalace.

Po celé září probíhá v oddělení Spa akce s kosmetikou Thalgo. K ošetření ‘Intenzivní hydratace‘ dostane každý zákazník dárek od značky  Thalgo v hodnotě 300 korun a na privátní mini vířivku ‘Harmony‘ získají zájemci slevu 50%.

Největší aquapark v Česku, který v květnu oslavil své první narozeniny, naděluje svým zákazníkům dárek v podobě výrazné slevy vstupného. Díky programu Štastná rodinka získají rodiny s dětmi při vstupu slevu až 800 korun. Tato sleva se vztahuje na všechny skupiny se dvěma dospělými a jedním až třemi dětmi. V Aquapalace tedy nyní ušetří nejen maminky a tatínkové, ale i babičky, dědečkové, dvě kamarádky či kamarádi, kteří se přijdou se svými ratolestmi vykoupat. Výrazně se mění také celodenní vstupné pro jednotlivce, kdy za cenu 4 hodin může být návštěvník ve Vodním světě již celý den, tj. 12 hodin.

Aquapalace Praha, obchodní zóna Průhonice – Čestlice; www.aquapalace.cz

Michaela Kokotková, kokotkova@aquapalace.cz, 739 341 032