Netradiční sobota – naturistická párty a karneval v Aquapalace Praha - Starší tiskové zprávy - AQUAPALACE PRAHA

Netradiční sobota – naturistická párty a karneval v Aquapalace Praha

Pondělí
led 2011

Přijďte si užít netradiční akci do Aquapalace Praha. Vodní i Saunový svět bude v sobotu večer od 20:00 do 23:30 hodin patřit milovníkům plavání a saunování bez plavek. Uskuteční se zde Naturistická párty v latinském stylu. Těšit se můžete na Natura karneval, aquazorbing včetně vodního rolleru, ale také na profesionální malování na tělo a promítání fotografií na plátno. V Saunovém světě bude tento večer probíhat řada speciálních saunových ceremoniálů. Připraveno je mimořádné vstupné pro dospělé 250,- Kč a pro děti do 150 cm za 120,-Kč.

Aquapalace Praha je unikátní sportovně-relaxační komplex nabízející široké spektrum služeb pro celou rodinu. Zábavu nabízí největší aquapark ve střední Evropě. V anketě agentury Czech turism vyhrál v roce 2010 první místo pro nejnavštěvovanější turistický cíl v České republice v kategorii Za Zábavou. Prostor pro relaxaci hledejte v rozsáhlém Saunovém světě s nejširší nabídkou finských saun a římských lázní v České republice. O vaše zdraví a vitalitu se postaráme v moderním Fitness a nechybí ani široká nabídka wellness služeb, pečujících o vaši krásu v příjemném prostředí našeho Spa. Nabídku služeb Aquapalace Praha doplňuje přilehlý čtyřhvězdičkový hotel s rozsáhlým konferenčním centrem. Provozovatelem sportovně-relaxačního komplexu a největšího aquaparku ve střední Evropě - Aquapalace Praha je společnost GMF Aquapark Prague, a.s. GMF Aquapark Prague, a.s. je joint venture české společnosti SPGroup, a.s. a německého GMF GmbH& Co KG. Společnost GMF GmbH & Co KG aktuálně provozuje přes dvacet vodních areálů a termálních lázní po celém Německu a expanduje do České republiky, Švýcarska či Polska.

29.09.2016