Nekažte si náladu počasím a přijďte si užít tepla a romantiku do aquaparku a nově zrekonstruovaného - Starší tiskové zprávy - AQUAPALACE PRAHA

Středa
dub 2012

Počasí neovlivníte, ale vybrat si, jak strávíte sobotní večer, můžete. Netradiční akce se bude konat v sobotu 21. dubna v aquaparku a v saunovém světě v Aquapalace Praha. Připraven je speciální večer, kdy si za svitu svíček a doprovodu relaxační hudby mohou návštěvníci užít Koupání a saunování při svíčkách. Dámy jistě ocení zkrášlovací saunový ceremoniál, pro muže je připraven zábavný pivní ceremoniál, a to vše za tlumeného světla a svitu svíček. Vstup je od 20 hodin a vstupné na celý večer do Vodního světa a saun je výši 350,- Kč. Informace o areálu najdete na www.aquapalace.cz.

Největší saunový svět v ČR je po rekonstrukci

V rámci rekonstrukce dosud největšího Saunového světa v České republice prošla změnou hlavně relaxační zóna. V prostoru nad dvěma vířivkami byl vybudován podhled, který velmi jemně tlumí a rozptyluje světlo. Při pobytu ve vířivce se tak návštěvníci mohou cítit lépe, protože je při relaxaci neruší ostrý svit a mají větší soukromí. Prostor s relaxačními lehátky oživily kmeny pravých břízek. Ty slouží nejen k optickému rozdělení prostoru, ale zároveň fungují jako praktické věšáky. Obměněny byly také přihrádky a boxy pro odložení věci při příchodu do saun. Celkovému zpříjemnění a většímu komfortu návštěvníků přispívá i obohacená květinová výzdoba. Návštěvníci se však mohou těšit nejen na upravenou a pohodlnější zóny relaxu, ale také na nové saunové ceremoniály jako je magnoliový nebo whisky, které budou probíhat již od první dubna. Přehled ceremoniálů najdete zde.

Aquapalace Praha je unikátní sportovně-relaxační komplex nabízející široké spektrum služeb pro celou rodinu. Zábavu nabízí největší aquapark ve střední Evropě. V anketě agentury Czech turism vyhrál v roce 2010 první místo pro nejnavštěvovanější turistický cíl v České republice v kategorii Za Zábavou. Prostor pro relaxaci hledejte v rozsáhlém Saunovém světě s nejširší nabídkou finských saun a římských lázní v České republice. O vaše zdraví a vitalitu se postaráme v moderním Fitness a nechybí ani široká nabídka wellness služeb, pečujících o vaši krásu v příjemném prostředí našeho Spa. Nabídku služeb Aquapalace Praha doplňuje přilehlý čtyřhvězdičkový hotel s rozsáhlým konferenčním centrem.