Největší český aquapark hlásí růst zisků a návštěvnosti o rekordních 28 % - Starší tiskové zprávy - AQUAPALACE PRAHA

Největší český aquapark hlásí růst zisků a návštěvnosti o rekordních 28 %

Úterý
bře 2011

Aquapalace Praha zvyšuje kapacitu služeb a rozšiřuje vybavení aquaparku

Zájem a oblíbenost největšího českého aquaparku dokazují více než dva milióny návštěvníků od zahájení provozu. V roce 2010 byla průměrná denní návštěvnost 2 100 a v roce 2011 již 2 700 návštěvníků.

Průměrná návštěvnost se tak za měsíce leden, únor a polovinu března celkově zvýšila o 28 %. Přes doznívající ekonomickou recesi rostly i celkové tržby v roce 2010. Počáteční veřejná skepse v návratnost investic, do vybudování největšího aquaparku v České republice se nenaplnila. Pro letní sezónu je plánováno zvýšení kapacity služeb a úpravy některých provozů aquaparku. Nově bude pro milovníky relaxace rozšířena saunová zóna o terasu v Paláci Vln speciální dětskou a panoramatickou saunou až pro 80 lidí. Celkový počet saun v Saunovém světě se tak zvýší na čtrnáct. Na žádost návštěvníků budou v prodeji také celodenní permanenty pro prázdninové měsíce. V letošním roce bychom také chtěli rozšířit i počet skluzavek pro děti ve věku 3-8 let. Novinkou je ocenění v soutěži Aquapark desetiletí, ve které Aquapalace Praha získal první místo.

Permanentky na léto a více saun

„Za poslední rok jsme udělali hodně práce na zlepšení našich služeb, na stálém zdokonalování naší technologie především s ohledem na úspory energií. Jsme rádi, že se stáváme pro zákazníky oblíbeným místem zábavy a relaxu, na letošní léto jsme připravili rozšíření saunové zóny o saunu pro děti a panoramatickou saunu, chystáme také nově prodej letních permanentních karet,“ říká ředitel Aquapalace Praha Radek Steinhaizl.

Aquapark v Čestlicích – oblíbený turisty i odborníky z oboru

O oblíbenosti aquaparku návštěvníky svědčí nejen stoupající návštěvnost, ale také získané ocenění agentury Czech Tourism a první cena za nejnavštěvovanější turistický cíl v České republice v kategorii za zábavou.

Ocenění se Aquapalace Praha dostalo nyní i ze strany odborné veřejnosti. V celostátní soutěži Bazén roku 2011 získal první místo v kategorii Aquapark desetiletí. Odborná porota v čele s Bohumilem Šťastným z ČVUT Praha a Josefem Křížem ze Stavební fakulty STU v Bratislavě hodnotila architektonickou a funkční úroveň díla, spolehlivost použitých stavebních materiálů, výrobků a použitých technologií a dlouhodobou úsporu energií díla, ale také míru naplnění společenského poslání a spokojenost investora. Dále se přihlíželo i ke kvalitě a rozsahu poskytovaných služeb, napojení stavby na celkovou infrastrukturu v oblasti stavby a samozřejmě spokojenosti návštěvníků s poskytovanými službami.

Aquapalace Praha je unikátní sportovně-relaxační komplex nabízející široké spektrum služeb pro celou rodinu. Zábavu nabízí největší aquapark ve střední Evropě. V anketě agentury Czech turism vyhrál v roce 2010 první místo pro nejnavštěvovanější turistický cíl v České republice v kategorii Za Zábavou. Prostor pro relaxaci hledejte v rozsáhlém Saunovém světě s nejširší nabídkou finských saun a římských lázní v České republice. O vaše zdraví a vitalitu se postaráme v moderním Fitness a nechybí ani široká nabídka wellness služeb, pečujících o vaši krásu v příjemném prostředí našeho Spa. Nabídku služeb Aquapalace Praha doplňuje přilehlý čtyřhvězdičkový hotel s rozsáhlým konferenčním centrem.

Úterý
27.09.2016