Největší aquapark v ČR navštívilo již 3 milióny návštěvníků - Starší tiskové zprávy - AQUAPALACE PRAHA

Největší aquapark v ČR navštívilo již 3 milióny návštěvníků

Úterý
bře 2012

Největší aquapark v České republice Aquapalace Praha přivítal dne 26. března v jedenáct hodin dopoledne návštěvníka s číslem 3 000 000. Ředitel aquaparku Ing. Radek Steinhaizl odměnil prémiového návštěvníka, kterým se stala paní Kurková z Milovic u Nymburka, vstupem i pro její doprovod na celý den zdarma a vouchery pro další návštěvu aquaparku. Děti Natálka a Matyáš byly nadšené dárky, které dostaly a neskrývaly velkou radost z hraček.

Nejpočetnější skupinou návštěvníků Vodního světa jsou právě rodiny s dětmi. Následovány jsou teenagery ve věku 12 – 18 let. Oblíbenými atrakcemi dětí a teenagerů jsou na prvním místě tobogány, americké skluzavky a adrenalinová atrakce spacebowl. Za poslední rok výrazně stoupla také návštěvnost Saunového světa, kde se nyní nachází 14 saun a prohříváren včetně unikátních zařízení v České republice jako je dětská sauna nebo panoramatická sauna, která odpočívajícím poskytuje výhled na Palác pokladů.

Atrakce jsou dostupné i dětem z nezaopatřených rodin

Již od svého založení jsou v aquaparku pravidelně pořádány akce pro děti z dětských domovů a Klokánků. Děti mají do Vodního světa vstup se svým doprovodem zdarma. Během tří let navštívilo zařízení více než 900 dětí. Návštěvy jsou vždy spojeny s doprovodným programem i soutěžemi, kterých se účastní také celebrity. V aquaparku tak můžete potkat například Leoše Mareše, Ivetu Lutovskou, Elišku Bučkovou nebo Jirku Mádla.

Informace o Aquapalace Praha najdete na www.aquapalace.cz.

Aquapalace Praha je unikátní sportovně-relaxační komplex nabízející široké spektrum služeb pro celou rodinu. Zábavu nabízí největší aquapark ve střední Evropě. V anketě agentury Czech turism vyhrál v roce 2010 první místo pro nejnavštěvovanější turistický cíl v České republice v kategorii Za Zábavou. Prostor pro relaxaci hledejte v rozsáhlém Saunovém světě s nejširší nabídkou finských saun a římských lázní v České republice. O vaše zdraví a vitalitu se postaráme v moderním Fitness a nechybí ani široká nabídka wellness služeb, pečujících o vaši krásu v příjemném prostředí našeho Spa. Nabídku služeb Aquapalace Praha doplňuje přilehlý čtyřhvězdičkový hotel s rozsáhlým konferenčním centrem.