Nejlepší zábavu na Den dětí zažijete v Aquapalace Praha - Starší tiskové zprávy - AQUAPALACE PRAHA

Nejlepší zábavu na Den dětí zažijete v Aquapalace Praha

kvě 2009

Praha, 22. května 2009 – Jen v Aquapalace Praha můžete na letošní Mezinárodní den dětí vidět Leoše Mareše a s ním i zábavný program, který si budou děti ještě dlouho pamatovat. Čeká je spousta soutěží o ceny, taneční a žonglérská škola, skákací hrad, malování na obličej, vystoupení roztomilých klaunů, zpěvačky Lindy Finkové – Genzerové, taneční skupiny Indance nebo dětská diskotéka. Děti do 150 centimetrů mají vstup za symbolické 2 koruny. Největší aquapark v Česku navíc myslí i na děti z dětských domovů, jimž zajistil na tuto akci vstup zcela ZDARMA.

„Rodiny s dětmi jsou naši nejčastější zákazníci, takže jsme na ně u příležitosti Mezinárodního dne dětí nemohli zapomenout. Připravili jsme pro ně program, který jinde nezažijí. U nás totiž mohou na vlastní kůži vyzkoušet umělé vlnobití, zaplavat si na nafukovacích kosatkách nebo si užít jízdu na velké skluzavce,“ říká generální ředitel Aquapalace Praha Radek Steinhaizl.

Dětský den s Leošem Marešem startuje v Aquapalace Praha v pondělí 1. června v 15:00 hodin. Po celém areálu Vodního světa budou rozmístěna stanoviště, kde si děti budou moci malovat, vytvářet papírová zvířátka, učit se tancovat či žonglovat a navíc mohou vyhrát sladkosti a jiné dobroty v zábavných soutěžích. Čeká je například lovení věcí z bazénu, štafeta v jízdě na molitanové tyči, přenášení předmětů na lžičce, hra na sochy či házení míčku do kruhu ve vodě.

Během odpoledne se na malé návštěvníky přijde podívat i klaun, který je pobaví svou (ne)šikovností a upovídaností, zazpívá zpěvačka a herečka Linda Finková - Genzerová a taneční parket u bazénu rozproudí skupina Indance.

Mezinárodní den dětí si v Aquapalace Praha užijí i děti z dětských domovů, a to hned dvakrát. Na akci s Leošem Marešem 1.6. přijdou zcela zdarma děti hned z osmi pražských domovů mládeže a pro ty mimopražské uspořádal čestlický aquapark speciální odpoledne plné soutěží a her už v neděli 31. května.

Největší aquapark v Česku, který v květnu oslavil své první narozeniny, naděluje svým zákazníkům dárek v podobě výrazné slevy vstupného. Díky programu Štastná rodinka získají rodiny s dětmi při vstupu slevu až 800 korun. Tato sleva se vztahuje na všechny skupiny se dvěma dospělými a jedním až třemi dětmi. V Aquapalace tedy nyní ušetří nejen maminky a tatínkové, ale i babičky, dědečkové, dvě kamarádky či kamarádi, kteří se přijdou se svými ratolestmi vykoupat. Výrazně se mění také celodenní vstupné pro jednotlivce, kdy za cenu 4 hodin může být návštěvník ve Vodním světě již celý den, tj. 12 hodin.

Ve slunných dnech je zákazníkům k dispozici i venkovní areál Aquapalace s divokou řekou, bazénem s vířivými lavicemi a masážní sprchou, vodním barem nebo dětským brouzdalištěm.

Aquapalace Praha, obchodní zóna Průhonice – Čestlice; www.aquapalace.cz

Michaela Kokotková, kokotkova@aquapalace.cz, 739 341 032