Návštěvníci Aquapalace Praha si užijí pravou rafťáckou párty s Leošem Marešem - Starší tiskové zprávy - AQUAPALACE PRAHA

Návštěvníci Aquapalace Praha si užijí pravou rafťáckou párty s Leošem Marešem

dub 2009

Praha, 3. dubna 2009 – Zábavně-soutěžní večer v rafťáckém stylu prožijí návštěvníci největšího aquaparku ve střední Evropě – Aquapalace Praha – pokud se rozhodnou účastnit ve středu 15. dubna Hiko Rafťácké párty. Aktivní soutěžící mohou vyhrát hodnotné ceny; diváky pak bude bavit moderátor večera Leoš Mareš a speciální host Jirka Mádl.

„Ve spolupráci s partnery jsme připravili zábavně-soutěžní večer o velmi zajímavé ceny. Soutěžit budou týmy vytvořené přímo z návštěvníků, takže šanci na výhru má skutečně každý,“ říká Radek Steinhaizl, generální ředitel GMF Aquapark Prague, provozovatele Aquapalace Praha. „Většina soutěží se odehrává v Paláci Pokladů, s bazénem s umělým vlnobitím, ale potěšíme i dobrodružnější povahy například soutěží ve sjezdu tobogánu na čas nebo vodní bitvou,“ dodává Radek Steinhaizl.

Celým soutěžním večerem, který trvá od 18. do 22. hodiny, bude provázet moderátor Leoš Mareš. Hiko Rafťácká párty je první větší akcí pro návštěvníky, které letos v Aquapalace Praha bude moderovat. Jako speciální hosté pak vystoupí Jirka Mádl a street-dance skupina Last minute originality crew.

Účast na Hiko Rafťácké párty není omezená věkem a potenciální soutěžící nepotřebují žádné další sportovní vybavení – vše potřebné dostanou na místě. Vstupné na akci je 240 Kč pro dospělé a 120 Kč pro děti. Ceny pro soutěžící věnují společnosti Hiko Sport a Corny.

Aquapalace Praha je největším aquaparkem ve střední Evropě. Návštěvníci se po celý den mohou bavit pod jednou střechou ve Vodním světě, v Paláci relaxace, Paláci pokladů a Paláci dobrodružství. K dispozici mají 6 tobogánů, 3 skluzavky, adrenalinovou atrakci space-bowl, bazén s umělým vlnobitím, osmimetrový potápěčský tubus a další atrakce, na celkem 2 500 m2 vodní plochy. Saunový svět, největší zařízení tohoto typu v České republice, nabízí možnost relaxace ve finských nebo římských saunách. V Aquapalace Praha je i část Spa s výběrem masáží a relaxačních procedur a privátních saun. Aktivní návštěvníci pak mohou využít rozsáhlé fitcentrum s kardiozónou. Součástí komplexu Aquapalace je také čtyřhvězdičkový hotel s rozsáhlým konferenčním centrem.

Rostislav Kocman, rostislav.kocman@approach-comm.cz, 736 477 726
Zdeňka Švecová, svecova@aquapalace.cz, 739 341 032