Návštěvníci Aquapalace Praha se mohou těšit na párty i koupání při svíčkách - Starší tiskové zprávy - AQUAPALACE PRAHA

Návštěvníci Aquapalace Praha se mohou těšit na párty i koupání při svíčkách

bře 2009

Praha, 19. března 2009 – Návštěvníci největšího aquaparku ve střední Evropě – Aquapalace Praha, se mohou těšit na několik zajímavých akcí, které jim pomůžou zahnat jarní únavu, najít zábavu na víkendové večery nebo trávit čas romantikou.

Vodní svět v Aquapalace si až do konce března užijí děti – ty totiž mají v doprovodu dospělého vstup zdarma. Podmínkou je, aby dospělý zaplatil plné vstupné a výška dítěte byla menší než 150 centimetrů. Jeden dospělý si s sebou může vzít do Vodního světa dvě děti. Nabídka platí po celý týden, včetně víkendů i Happy Monday.

Několik akcí ve Vodním světě pak pomůže zahnat jakékoliv myšlenky na potenciální jarní únavu:

• Aquapárty aneb Diskotéka Libimseti.cz (pátek 20. 3.)– pětihodinová zvuková a laserová show, včetně soutěží o ceny, pořádanými ve spolupráci s portálem Libimseti.cz.
  • Noc naturistů aneb koupání bez plavek (sobota 21. 3.) - již tradiční setkání vyznavačů naturismu v Aquapalace. Kromě oblíbených soutěží v bodypaintingu nebo spontánním bubnování a tanci bude premiérově k dispozici atrakce Roller od Aquazorbingu.
  • Latino párty (pátek 27. 3.) – páteční hudební párty v rytmu latino přiblíží návštěvníkům atmosféru latinskoamerických pláží. Párty se koná v Paláci pokladů přímo u bazénu s umělým vlnobitím. Samozřejmostí jsou soutěže a míchané nápoje na Korálovém baru…
  • Romantické koupání při svíčkách (sobota, 28. 3.) – pro všechny, komu příchod jara přináší romantickou náladu, je připraveno koupání při svíčkách, za doprovodu relaxační hudby. Tento večer je prodloužena otevírací doba.

Jak zahnat jarní únavu?

Návštěvníkům Aquapalace Praha, které neosloví nabídka večerních akcí, jsou k dispozici Saunový svět či Spa a wellness centrum.

Největší počet saun různého typu na jednom místě mohou návštěvníci Aquapalace Praha využít zdarma – stačí si koupit od úterý do pátku vstup do Vodního světa na tři hodiny a více.

Pro nejnáročnější zákazníky je pak určena část Spa a wellness centrum, kde jsou připraveni odborníci v oblasti péče o tělo s širokou nabídkou masáží a dalších procedur pro uvolnění a relaxaci. Pokud někdo dává přednost využití volného času s partnerem či partnerkou v privátní sauně s vířivkou, potom se může v Aquapalace Praha těšit nejen z příjemného zážitku, ale i z akční ceny a lehkého občerstvení zdarma.

„Personál Aquapalace Praha je připraven pomoci návštěvníkům zahnat jarní únavu a příjemně prožít volný čas,“ dodává Radek Steinhaizl, generální ředitel GMF Aquapark Prague, provozovatele Aquapalace Praha.

Aquapalace Praha je největším aquaparkem ve střední Evropě. Návštěvníci se po celý den mohou bavit pod jednou střechou ve Vodním světě, v Paláci relaxace, Paláci pokladů a Paláci dobrodružství. K dispozici mají 6 tobogánů, 3 skluzavky, adrenalinovou atrakci space-bowl, bazén s umělým vlnobitím, osmimetrový potápěčský tubus a další atrakce, na celkem 2 500 m2 vodní plochy. Saunový svět, největší zařízení tohoto typu v České republice, nabízí možnost relaxace ve finských nebo římských saunách. V Aquapalace Praha je i část Spa s výběrem masáží a relaxačních procedur a privátních saun. Aktivní návštěvníci pak mohou využít rozsáhlé fitcentrum s kardiozónou. Součástí komplexu Aquapalace je také čtyřhvězdičkový hotel s rozsáhlým konferenčním centrem.

Rostislav Kocman, rostislav.kocman@approach-comm.cz, 736 477 726
Zdeňka Švecová, svecova@aquapalace.cz, 739 341 032