Když dva jsou jako jeden…. Valentýn v Aquapalace Praha - Starší tiskové zprávy - AQUAPALACE PRAHA

Když dva jsou jako jeden…. Valentýn v Aquapalace Praha

Úterý
led 2011

Svátek zamilovaných Valentýn bude v Aquapalace Praha sladký a něžný. Začínáme v sobotu 12. února 2011 v 19 hodin. Připravena bude Valentýnská párty ve stylu Karibiku.

Vstup budou mít všechny páry, a to i „holky s holkama a kluci s klukama“, za cenu jednoho. Těšit se mohou na čokoládovou fontánu, koktejly zdarma pro prvních 100 návštěvníků, romantickou hudbu, masáže a soutěže jako jízda na nafukovací kosatce, vodní zápasy nebo záchrana partnerky. Navíc bude připravena tombola plná zajímavých cen jako privátní spa nebo večeře v hotelu pro dva. Na závěr se můžete těšit na romantické koupání při svíčkách, kdy se aquapark zhasne, zapne se scénické osvětlení v bazénech a zapálí se svíčky. Akce začíná v sedm hodin a končí v deset hodin večer.

Potěšte svou drahou „polovičku“ Speciálním Valentýnským balíčkem

Originálním dárkem pro vašeho partnera může být jedinečná nabídka partnerských procedur. Speciální Valentýnský balíček obsahuje dvě 20 minutové balneoterapie, dále dvě klasické masáže v rozsahu 60 minut a zdarma obdržíte jednu láhev Bohemia Sektu (0,375 l). Tento příjemný dárek vyjde na 2 290,- Kč.

Podrobnosti najdete na www.aquapalace.cz.

Aquapalace Praha je unikátní sportovně-relaxační komplex nabízející široké spektrum služeb pro celou rodinu. Zábavu nabízí největší aquapark ve střední Evropě. V anketě agentury Czech turism vyhrál v roce 2010 první místo pro nejnavštěvovanější turistický cíl v České republice v kategorii Za Zábavou. Prostor pro relaxaci hledejte v rozsáhlém Saunovém světě s nejširší nabídkou finských saun a římských lázní v České republice. O vaše zdraví a vitalitu se postaráme v moderním Fitness a nechybí ani široká nabídka wellness služeb, pečujících o vaši krásu v příjemném prostředí našeho Spa. Nabídku služeb Aquapalace Praha doplňuje přilehlý čtyřhvězdičkový hotel s rozsáhlým konferenčním centrem.