Jarní prázdniny nekončí – vstup pro děti za korunu je prodloužen do konce března - Starší tiskové zprávy - AQUAPALACE PRAHA

Úterý
bře 2011

Jarní prázdniny v Aquapalace Praha nekončí. Akce Děti za korunu je prodloužena mimořádně až do konce března. Vezměte si plavky a vyrazte za zábavou. V aquaparku v Čestlicích na vás čeká několik kilometrů tobogánů, adrenalinový spacebowl, vrak pirátské lodi, mořské vlnobití a o víkendech dobrodružství s piráty, kouzelníky a vodníky.

Těšit se můžete nejen na vodní radovánky, ale také na vystoupení bublináře, školu kouzel nebo malování na obličej. Nechybí ani možnost občerstvení lahodnou zmrzlinou, hamburgrem nebo řízkem jako od maminky v některé z restaurací v aquaparku. Informace o otevírací době, cestě k nám i další zajímavosti najdete na www.aquapalace.cz. Horké novinky z aquaparku můžete sledovat i na naší Facebookové stránce zde http://goo.gl/xlvCw.

Praktické informace – kudy k nám

Snadno a rychle se do Aquapalace Praha dostanete Aquabusem. Tato linka jezdí denně zdarma na trase Opatov (zastávka metra „C“) – Aquapalace Praha a zpět. Kapacita aquabusu je 45 míst. Pokud pojedete autem, najdete podrobný popis cesty na www.aquapalace.cz. Parkování je pro návštěvníky zdarma.

Aquapalace Praha je unikátní sportovně-relaxační komplex nabízející široké spektrum služeb pro celou rodinu. Zábavu nabízí největší aquapark ve střední Evropě. V anketě agentury Czech turism vyhrál v roce 2010 první místo pro nejnavštěvovanější turistický cíl v České republice v kategorii Za Zábavou. Prostor pro relaxaci hledejte v rozsáhlém Saunovém světě s nejširší nabídkou finských saun a římských lázní v České republice. O vaše zdraví a vitalitu se postaráme v moderním Fitness a nechybí ani široká nabídka wellness služeb, pečujících o vaši krásu v příjemném prostředí našeho Spa. Nabídku služeb Aquapalace Praha doplňuje přilehlý čtyřhvězdičkový hotel s rozsáhlým konferenčním centrem.

30.09.2016