Fitness centrum AQUAPALACE PRAHA - Starší tiskové zprávy - AQUAPALACE PRAHA

Fitness centrum AQUAPALACE PRAHA

led 2009

AQUAPALACE PRAHA je nově otevřený aquapark na okraji Prahy. Kromě vodních hrátek a celé řady saun nabízí také rozsáhlé fitness centrum vybavené nejmodernějšími stroji značky Technogym. Najdete zde posilovací stroje řady Easy line určené pro kruhový trénink, bruslařské trenažéry Excite wave a kardio trenažéry na ruce Excite top. Kromě posilovny můžete navštívit také skupinová cvičení, mezi nimiž nechybí indoor cycling, power jóga, pilates a aerobic.

Fitness centrum, jehož plocha je více než 1 700 m2, je rozděleno do dvou podlaží. Výhodou tohoto rozdělení je, že se zákazníci, kteří posilují, netísní s těmi, kteří trénují svoji kondici v kardiozóně. Samotné fitness centrum je vybaveno 44 posilovacími stroji s možností plynulého nastavení zátěže pomocí cihliček nebo kotoučů. Nechybí ani jednoruční činky ve váhovém rozpětí od 1 do 32 kilogramů. Součástí kvalitního cvičení musí být také dobře vybavená strečinková zóna, v níž bychom měli své tělo před posilováním zahřát, abychom svaly připravili na posilování. Stejně tak je potřeba namožené svaly po cvičení protáhnout, abychom vyplavili kyselinu mléčnou, která způsobuje nepříjemné bolesti. V prvním patře je pak kardiozóna, v níž naleznete 54 bruslařských, veslařských, crossových a jiných trenažérů s funkcí měření tepové frekvence.

Fitness centrum nabízí také VIP zónu, která je vybavena stroji s dotykovými obrazovkami a konektory na iPod, naleznete zde také LCD obrazovky a projekční plátno. Při cvičení tak můžete poslouchat oblíbenou hudbu nebo sledovat sportovní přenosy.

Tělo si po fyzické námaze zaslouží odpočinek. I na to je ve fitness centru AQUAPALACE pamatováno. Návštěvníci si mohou vybrat z široké nabídky chlazených i nechlazených nápojů, čerstvě namíchaných iontových, proteinových a sacharidových koktejlů nebo energetických tyčinek.

„Ve fitness centru AQUAPALACE PRAHA se snažíme zákazníkům nabídnout kromě špičkových strojů také tým příjemných a kvalifikovaných trenérů a odborníků na výživu a zdravý životní styl. Každý klient tak může získat nejen tréninkový program, ale třeba i jídelníček na míru,“ říká Ing. Radek Steinhaizl, generální ředitel GMF AQUAPARK PRAGUE, a.s. a dodává: „Služby fitness centra se snažíme neustále rozšiřovat, od 23. září například nově nabídneme lekce body stylingu a aerobic mixu.“

Neděle
25.09.2016