Fitness Aquapalace - Starší tiskové zprávy - AQUAPALACE PRAHA

Úterý
úno 2010

Do jara budete s Fitness Aquapalace Praha v perfektní kondici

VIP KARTU FITNESS na 12 měsíců včetně saun zakoupíte do konce února za speciální cenu! Být na jaře v perfektní kondici není nereálný cíl. Zajděte si do Fitness Aquapalace Praha, kde můžete dokonce února získat VIP kartu fitness včetně saun na 12 měsíců za cenu 14 990 Kč navíc s bonusem 2 voucherů na Power Plate zdarma.

Pak již můžete pod dohledem profesionálních a milých trenérů v klidu vypnout, hodit práci za hlavu a věnovat se jen sobě. Jak může vypadat váš program? Lehce se zahřejete v kardiozóně na některém z 54 běžeckých, veslařských, crossových strojích nebo na kardiotrenažéru na ruce Excite top či novince - bruslařském trenažéru Excite wave. Pak následuje lekce pod dohledem trenéra na nejmodernějším přístroji Power Plate. Na závěr si během strečinku promyslíte, jestli příště nezkusíte třeba kruhový trénink. Dále již budete jen relaxovat. Z Fitness Aquapalace si zajdete rovnou do vodního a saunového světa. Zregenerujete svaly ve vířivce a prohřejete se v sauně. Jediný problém, který budete řešit je, jakou saunu si vyberete. V Aquapalace Praha jich najdete celkem 12. Do konce února je VIP KARTA FITNESS na 12 měsíců včetně saun za cenu 14 990 Kč navíc s bonusem 2 voucherů na Power Plate zdarma.

V roce 2010 vám Fitness Aquapalace Praha nabídne řadu novinek. Připravena je pro vás například VIP KARTA FITNESS na celý rok včetně saun za skvělou cenu. VIP členství zahrnuje úvodní lekci s osobním trenérem a dále denní neomezený vstup do fitness, kde je pro vás rezervována VIP zóna s novými stroji Power Plate. Navštívit můžete také například skupinové cvičení pilates, tae-bo či indoor cycling v moderním aerobním sále. Novinkou od února 2010 jsou hodiny lekcí ZUMBA, tanečního fitness cvičení, inspirovaného latinsko-americkými rytmy. Dále jsou pro Vás připraveny bonusy ve formě 1000 volných minut vstupu do vodního světa, neomezený vstup do saunového světa a balneoterapeutická procedura dle vlastního výběru.

Bruslařské trenažéry i kardiotrenažér na ruce ve Fitness Aquapalace Praha

Ve spodním patře se nachází rozsáhlá kardio zóna, která je přístupná a vybavena i pro hendikepované sportovce. K dispozici je zde 54 strojů Technogym. Vedle klasických běžeckých, veslařských a crossových trenažérů zde najdete i novinky. Těmi jsou kardiotrenažér na ruce Excite top a bruslařské trenažéry Excite wave, které skvěle tvarují problémové partie, jako jsou hýždě a stehna. Všechny kardiotrenažéry Technogym mají funkci měření tepové frekvence. Hrudní pás pro snímání tepové frekvence vám zdarma rádi zapůjčí na recepci Fitness Aquapalace.

Samotné fitness  (posilovna) se nachází v 1. patře a je vybaveno 44 stroji značky Technogym s možností plynulého nastavení zátěže pomocí cihliček nebo kotoučů. Vyzkoušet zde můžete i stroje řady Easy line určené pro kruhový trénink. V posilovně jsou k dispozici jednoruční činky od 1kg do 32kg a nakládací jednoruční činky do 50 kg. Posilovna je dále vybavena posilovacími lavicemi a strečinkovou zónou pro nezbytné protažení těla. Novinkou strečinkové zóny posilovny jsou dva stroje Technogym, umožňující cílené protažení přední a zadní části dolních končetin.

Pro majitele ročních permanentek je vyhrazena VIP zóna, vybavená stroji nejvyšší kvality
s dotykovými obrazovkami a konektory na iPOD. VIP zóna je vyhrazena pro majitele VIP karet, permanentek na 12 měsíců a klientům s osobním trenérem.

Luxus vlastních profesionálních trenérů si u nás může dopřát každý. Věřte, že se vám investované peníze mnohonásobně vrátí. Odborníci na výživu a zdravý životní styl vám „ušijí“ kvalitní cvičební program i jídelníček na míru. Změny pocítíte a uvidíte, ještě než přijde jaro.

Klidné cvičení i pro rodiče s dětmi a vášnivá Zumba

Fitness Aquapalace Praha disponuje prostorným aerobním sálem, kde se pravidelně pořádají skupinová cvičení. V nabídce jsou oblíbené hodiny pilates, power yogy, různých forem aerobiku, a pro ty, co mají nejvíce energie, je zde i hodina tae-ba. Kromě lekcí pro dospělé zde najdete také nabídku cvičení pro rodiče s dětmi od 2 do 6 let nebo přípravku sportovního aerobiku pro mládež ve věku od 15 let.

Nedílnou součástí Fitness Aquapalace je i plně klimatizovaný indoor cyclingový sál, který je vybaven deseti koly značky Tomahawk. Indoor cycling je efektivní aerobní skupinové cvičení na stacionárních kolech s využitím hudby. Je určen pro udržení či zlepšení kondice a pro účinné zpevnění postavy. Indoor cycling nezatěžuje klouby tak, jako jiné aerobní aktivity. Je vhodný i jako doplňkový trénink pro sportovce.

Praktické informace pro návštěvníky

Základní jednorázové vstupné je 170,- Kč. VIP permanentka fitness na 12 měsíců s balíčkem výhod je 14 990,- Kč. Kompletní ceník najedete na www.aquapalace.cz.

Kontaktní informace:
Kateřina Fadljevičová