Dětský den s Leošem Marešem v Aquapalace Praha potěšil stovky malých návštěvníků - Starší tiskové zprávy - AQUAPALACE PRAHA

Úterý
čen 2009

Praha, 2. června 2009 – Spoustu balónků, sladkostí a nezapomenutelných zážitků si odnesly děti z Dětského dne s Leošem Marešem, který se konal 1. června od 15. do 19. hodin v Aquapalace Praha.

Na sedm set malých návštěvníků včetně dětí ze čtyř pražských dětských domovů oslavilo Mezinárodní den dětí v největším aquaparku v Česku.

Pro děti byla připravena desítka adrenalinových soutěží o ceny, skákací hrad, vystoupení rozverných klaunů, taneční a žonglérská škola, dětská diskotéka, vystoupení zpěvačky Lindy Finkové-Genzerové či street dance skupiny Indance. Děti do 150 centimetrů měly vstup za pouhé 2 koruny. „V Aquapalace jsou opravdu parádní atrakce, kde děti můžou vybít svoji energii. Paradoxně chodí i do krytých bazénů lidi více, když je venku hezky, jak tomu bylo i dnes. Myslím, že letošní sezona bude pro Aquapalace příznivá,“ řekl moderátor akce Leoš Mareš.

Hezké odpoledne plné zábavy mohly prožít v Aquapalace Praha už v neděli 31. května i děti z mimopražských dětských domovů. Pro ty byly ve vodním světě připraveny animační programy, zábavné hry i soutěže o ceny. „Nejvíc se mi líbilo vlnobití, jízda na tobogánu a plavání v divoké řece,“ řekl dvanáctiletý Tomáš z dětského domova v Žatci.

Největší aquapark v Česku, který v květnu oslavil své první narozeniny, naděluje svým zákazníkům dárek v podobě výrazné slevy vstupného. Díky programu Štastná rodinka získají rodiny s dětmi při vstupu slevu až 800 korun. Tato sleva se vztahuje na všechny skupiny se dvěma dospělými a jedním až třemi dětmi. V Aquapalace tedy nyní ušetří nejen maminky a tatínkové, ale i babičky, dědečkové, dvě kamarádky či kamarádi, kteří se přijdou se svými ratolestmi vykoupat. Výrazně se mění také celodenní vstupné pro jednotlivce, kdy za cenu 4 hodin může být návštěvník ve Vodním světě již celý den, tj. 12 hodin.

Ve slunných dnech je zákazníkům k dispozici i venkovní areál Aquapalace s divokou řekou, bazénem s vířivými lavicemi a masážní sprchou, vodním barem nebo dětským brouzdalištěm.

Aquapalace Praha, obchodní zóna Průhonice – Čestlice; www.aquapalace.cz, od metra „C“ Opatov jezdí ZDARMA Aquabus.

Michaela Kokotková, kokotkova@aquapalace.cz, 739 341 032

Středa