Den pro dobrou věc v Aquapalace Praha - zapojte se do plavecké štafety a podpořte děti z Klokánků - Starší tiskové zprávy - AQUAPALACE PRAHA

Středa
bře 2011

Aquapark v Čestlicích pořádá ve středu 23. března 2011 v rámci akce Aqua united a Světového dne vody vyhlášeného valným shromážděním OSN „Den pro dobrou věc“. Ve Vodním světě se uskuteční dvě akce Potápění a Štafeta pro dobrou věc, do které se mohou zapojit všichni návštěvníci.

Podpoří je i řada celebrit v čele s Bárou Kolářovou, Mirkou Košťanovou, Lilian Fischer, Hankou Věrnou a Vladimírem Hronem. Následovat bude potápění celebrit v 8 metrů hluboké potápěčské jámě. Na dně budou umístěny předměty se jmény dětských domovů, které známé osobnosti vyloví a domovy tak získají hodnotné ceny a hračky pro děti. Program začíná v jednu hodinu odpoledne. Zváni jsou všichni, kdo chtějí podpořit děti z Klokánků. Podrobné informace najdete také na www.aquapalace.cz.

Štafeta pro dobrou věc – středa 23. března 2011, od 13:00 hodin

Každý návštěvník Aquapalace má možnost podílet se na dobré věci. Stačí si zaplavat v bazénu, zapojit se tak do počtu uplavaných kilometrů a podpořit Klokánek Praha. Ve stejnou dobu budou v České republice ve štafetě soutěžit i další aquaparky. Ten, který doplave nejdále, získá pro partnerský dětský domov vybavení dětského koutku. Vítězný aquapark pro sebe získá aquazorbingovou kouli.

Praktické informace – kudy k nám:

Snadno a rychle se do Aquapalace Praha dostanete Aquabusem. Tato linka jezdí denně zdarma na trase Opatov (zastávka metra „C“) – Aquapalace Praha a zpět. Kapacita aquabusu je 45 míst. Pokud pojedete autem, najdete podrobný popis cesty na www.aquapalace.cz. Parkování je pro návštěvníky zdarma.

Aquapalace Praha je unikátní sportovně-relaxační komplex nabízející široké spektrum služeb pro celou rodinu. Zábavu nabízí největší aquapark ve střední Evropě. V anketě agentury Czech turism vyhrál v roce 2010 první místo pro nejnavštěvovanější turistický cíl v České republice v kategorii Za Zábavou. Prostor pro relaxaci hledejte v rozsáhlém Saunovém světě s nejširší nabídkou finských saun a římských lázní v České republice. O vaše zdraví a vitalitu se postaráme v moderním Fitness a nechybí ani široká nabídka wellness služeb, pečujících o vaši krásu v příjemném prostředí našeho Spa. Nabídku služeb Aquapalace Praha doplňuje přilehlý čtyřhvězdičkový hotel s rozsáhlým konferenčním centrem.