České celebrity dováděly v AQUAPALACE PRAHA s dětmi z dětských domovů - Starší tiskové zprávy - AQUAPALACE PRAHA

České celebrity dováděly v AQUAPALACE PRAHA s dětmi z dětských domovů

úno 2009

AQUAPALACE PRAHA ve spolupráci s občanským sdružením Slunce dětem, jehož zakladatelkou je 2. česká vicemiss 2007 Lilian Sarah Fischerová, připravil pro téměř 100 dětí z dětských domovů zábavné odpoledne plné soutěží. Děti podpořily české celebrity, mezi kterými nechyběli Renata Langmannová, Veronika Chmelířová, Veronika Nová, Filip Tomsa a další. Akce se uskutečnila 12. února v prostorách největšího aquaparku v ČR – AQUAPALACE PRAHA.

Odpoledne pro děti z dětských domovů z různých koutů České republiky bylo plné soutěží. Asi nejzábavnější disciplínou byla soutěž o nejzajímavější vystoupení aquabell. VIP patroni měli za úkol během 5 minut připravit s dětmi ze svého družstva nejoriginálnější dvouminutovou sestavu, kterou pak divákům a členům poroty předvedli v jednom z bazénů Vodního světa AQUAPALACE PRAHA. Odborná porota ve složení Filip Tomsa, Veronika Nová a Filip Cíl pak vybrala vítěznou sestavu, kterou předvedl tým pod vedením Matouše Rumla. Z řad celebrit přišli děti podpořit: modelka Veronika Chmelířová, česká Miss 2006 Renata Langmannová, modelka Veronika Pompeová, herec Miroslav Hrabě, modelka Tereza Zimová, modelka Ada Lipoldová, herečka Veronika Nová, herci Filip Tomsa a Filip Cíl.

Mezi další disciplíny patřily například jízda na nafukovacích kosatkách nebo lovení rybiček z bazénu. Po skončení soutěžního programu si děti mohly vyzkoušet jednotlivé atrakce rozlehlého Vodního světa, od skluzavek přes tobogány, dětská vodní hřiště až po umělé vlnobití ve speciálním bazénu. Nejvíce se dětem líbila pirátská loď a akvária s mořskými rybičkami, na které se lze dívat přímo z korálového bazénu. „Jsem velice ráda, že se nám ve spolupráci s AQUAPALACE PRAHA podařilo tuto akci pro dětské domovy uspořádat a připravit tak pro děti příjemný program, z kterého si jistě odnesly spoustu zážitků,“ říká zakladatelka občanského sdružení, modelka a herečka, Lilian Sarah Fischerová.