Červen bude v Aquapalace plný zábavy, romantiky i erotiky - Starší tiskové zprávy - AQUAPALACE PRAHA

Červen bude v Aquapalace plný zábavy, romantiky i erotiky

kvě 2009

Praha, 28. května 2009 – Největší aquapark v Česku pro své návštěvníky připravil na červen spoustu akcí, z nichž si vybere opravdu každý. Těšit se můžete na Den dětí s Leošem Marešem, koupání bez plavek, barmanskou show, voňavou Barbecue Party nebo půlnoční saunování při svíčkách.

Jen v Aquapalace Praha můžete 1. června od 15. do 19. hodin oslavit Mezinárodní den dětí s Leošem Marešem a zábavným programem, který si budou malí návštěvníci ještě dlouho pamatovat. Čeká je vystoupení roztomilých klaunů, zpěvačky Lindy Finkové – Genzerové, spousta soutěží o ceny, taneční a žonglérská škola, skákací hrad, malování na obličej, nebo dětská diskotéka. Děti do 150 centimetrů mají vstup za symbolické 2 koruny. (více informací v samostatné tiskové zprávě).

V sobotu 6. června od 14. do 18. hodin nahlédnou zákazníci největšího aquaparku v Česku do divadelního prostředí. Pro malé herce bude připravena divadelní škola, kde se naučí různé divadelní figury, chůzi a tanec a budou ztvárňovat například pohádkové postavy či zvířátka. Celou akci bude doprovázet oblíbené malování na obličej a nebude chybět ani závěrečná dětská diskotéka.

Milovníky romantiky navíc večer mezi 20. a 24. hodinou čeká Půlnoční sanování při svíčkách. Za zvýhodněné vstupné si při svitu svíček a doprovodu relaxační hudby užijí řadu speciálních saunových ceremoniálů.

V úterý 9. června můžete navštívit Aqapalace Praha, aniž byste opustili pohodlí domova. Stačí se dívat ve 21:20 na pořad TV Prima Nahá jsi krásná, který se natáčel i v největším aquaparku v Česku.

Ty, co se za svou nahotu nestydí, potěší v Aquapalace 13. června Mezinárodní den naturismu aneb koupání bez plavek. Na velmi úspěšnou akci, která pravidelně trhá rekordy návštěvnosti, je od 20 hodin vstup pouze bez plavek!

V pátek 19. června mezi 18. a 21. hodinou čeká návštěvníky Vodního světa Aquapalace Barmanská show. Jedinečnou exhibici včetně fire show s otevřeným ohněm předvedou špičkoví čeští barmani. Součástí akce bude také barmanská škola a míchané drinky zdarma.

Nápoje mimozemských chutí nebo exotické amarouny mohou návštěvníci ochutnat také v sobotu 20. června, kdy v Aquapalace proběhne Vesmírný den s raketou. Pořádá společnost GIVENT.

A kde jinde přivítat prázdniny, než v největším aquaparku v Česku! Odpoledne plné soutěží, skvělé muziky, tance a zábavy si zákazníci užijí v sobotu 27. června na akci Hurá na prázdniny a pravou letní náladu si budou moci vychutnat i v neděli 28. června na jedinečné Barbecue Party s Leošem Marešem. Nebude chybět spousta výborného jídla a pití a pestrý zábavný program.

Největší aquapark v Česku, který v květnu oslavil své první narozeniny, naděluje svým zákazníkům dárek v podobě výrazné slevy vstupného. Díky programu Štastná rodinka získají rodiny s dětmi při vstupu slevu až 800 korun. Tato sleva se vztahuje na všechny skupiny se dvěma dospělými a jedním až třemi dětmi. V Aquapalace tedy nyní ušetří nejen maminky a tatínkové, ale i babičky, dědečkové, dvě kamarádky či kamarádi, kteří se přijdou se svými ratolestmi vykoupat. Výrazně se mění také celodenní vstupné pro jednotlivce, kdy za cenu 4 hodin může být návštěvník ve Vodním světě již celý den, tj. 12 hodin.

Ve slunných dnech je zákazníkům k dispozici i venkovní areál Aquapalace s divokou řekou, bazénem s vířivými lavicemi a masážní sprchou, vodním barem nebo dětským brouzdalištěm.

Aquapalace Praha, obchodní zóna Průhonice – Čestlice, od metra „C“ Opatov jezdí každou hodinu ZDARMA Aquabus.

www.aquapalace.cz

Michaela Kokotková, kokotkova@aquapalace.cz, 739 341 032