Celebrity řádily v Aquapalace Praha s dětmi z dětských domovů - Starší tiskové zprávy - AQUAPALACE PRAHA

Celebrity řádily v Aquapalace Praha s dětmi z dětských domovů

zář 2009

Praha, 18. září 2009 - Největší aquapark v Česku ve spolupráci s občanským sdružením Slunce dětem, jehož zakladatelkou je 2. česká vicemiss 2007 Lilian Sarah Fischerová, připravil pro více než 100 dětí z dětských domovů zábavné odpoledne plné soutěží. Děti podpořily české celebrity, mezi kterými nechyběli moderátorka a mluvčí Ministerstva pro lidská práva a národnostní menšiny Lejla Abbasová, Česká miss 2009 Iveta Lutovská, herec Filip Tomsa, rosnička TV Prima Lucie Křížková – Váchová, herečka Veronika Nová, veslařka Mirka Knapková a další. Akce se uskutečnila ve čtvrtek 17. září v prostorách Aquapalace Praha v Čestlicích.

Pro děti z pražských a středočeských dětských domovů, které měly do aquaparku vstup zdarma, byla připravena spousta zábavy na suchu i ve vodě. Soutěžilo se například v tancování, jízdě na nafukovacích kosatkách nebo v lovení rybiček z bazénu.

Speciální disciplínou byla soutěž o nejzajímavější vystoupení aquabell. “VIP patroni měli za úkol během pěti minut připravit s dětmi ze svého družstva nejoriginálnější dvouminutovou sestavu, kterou pak divákům a členům poroty předvedli v jednom z bazénů čestlického aquaparku,” řekl generální ředitel Aquapalace Praha Radek Steinhaizl. Všechny děti byly za své snažení odměněni krásnými cenami.

Po skončení soutěžního programu si děti také vyzkoušely jednotlivé atrakce rozlehlého Vodního světa, od skluzavek přes tobogány, dětská vodní hřiště až po umělé vlnobití ve speciálním bazénu.

Podobná charitativní akce se v největším aquaparku v Česku konala už 12. února letošního roku a děti z dětských domovů byly zdarma pozvány i na Den dětí s Leošem Marešem 1. června 2009.

Další akce v Aquapalace Praha:

Od 24. do 25. září se v největším aquaparku v Česku uskuteční Dny chorvatské kuchyně. Zákazníci se mohou těšit například na marinovanou makrelu s česnekem, výborné ražniči, pleskavici nebo zeleninovou polévku „juha od povrča“.

Poslední zářiovou sobotu - 26. září od 14. do 18. hodin – se v Aquapalace Praha koná pohádkové odpoledne plné soutěží a her s názvem Z pohádky do pohádky. Pro děti, které do aquaparku s rodiči vyrazí, budou připravena pohádková stanoviště (například výtvarná dílna alá Perníková chaloupka), oblíbené malování na obličej, díky němuž se budou moci proměnit v klauny, princezny, víly, čerty nebo jiné pohádkové postavy, budou si moci v bazénu ulovit zlatou rybku, zatančit si s vílou, zahrát si na piráty nebo zkrotit nafukovací kosatku. Celý program bude uvádět moderátor a kulisou bude pohádková hudba. V soutěžích děti budou moci vyhrát pěkné ceny v podobě hraček nebo poukázek na další koupání v Aquapalace.

Do konce září probíhá v oddělení spa akce s kosmetikou Thalgo. K ošetření ‘Intenzivní hydratace‘ dostane každý zákazník dárek od značky Thalgo v hodnotě 300 korun a na privátní mini vířivku ‘Harmony‘ získají zájemci slevu 50%.

Největší aquapark v Česku, který v květnu oslavil své první narozeniny, nabízí zákazníkům výrazné slevy vstupného. Díky programu Štastná rodinka získají rodiny s dětmi při vstupu slevu až 800 korun. Tato sleva se vztahuje na všechny skupiny se dvěma dospělými a jedním až třemi dětmi. V Aquapalace tedy nyní ušetří nejen maminky a tatínkové, ale i babičky, dědečkové, dvě kamarádky či kamarádi, kteří se přijdou se svými ratolestmi vykoupat. Výrazně se mění také celodenní vstupné pro jednotlivce, kdy za cenu 4 hodin může být návštěvník ve Vodním světě již celý den, tj. 12 hodin.

Aquapalace Praha, obchodní zóna Průhonice – Čestlice; www.aquapalace.cz

29.09.2016