Buďte fit s Aquapalace Praha. Užijte si Wellness týden 27. 4. – 3. 5. 2009 - Starší tiskové zprávy - AQUAPALACE PRAHA

Buďte fit s Aquapalace Praha. Užijte si Wellness týden 27. 4. – 3. 5. 2009

Pondělí
dub 2009

Příprava na léto právě začíná! Aquapalace Praha – největší aquapark ve střední Evropě - pro své zákazníky připravil od 27. dubna do 3. května akční týdenní nabídku služeb péče o tělo za zvýhodněné ceny.

Po celý týden platí pro všechny návštěvníky Aquapalace 15% sleva na veškeré služby SPA a Wellness a každý den se mohou těšit na jednu speciální akci v rámci Saun, Fitness či Spa. Navíc mohou zájemci po celý týden od 27. dubna do 3. května vyzkoušet unikátní suchou vodní masáž.

V pondělí 27. 4. proběhnou od 17:00 a 18:00 hod. speciální lekce aquaerobiku zaměřené proti celulitidě a na problémové partie.

V úterý 28.4. dostane každý, kdo využije jednu z mnoha nabízených lázeňských procedur či masáží ve spa, dárek od francouzské kosmetiky Payot. Od 17:00 do 19:00 pak v Aquapalace proběhne přednáška o metodách welness s tombolou. Jako host se zúčastní herečka Jana Švandová. Navíc mohou tento den zákazníci s více, než 50% slevou využít výživového poradenství s dietologem Mgr. Pavlem Suchánkem, známým mimo jiné z pořadu „Jste to, co jíte“.

Ve středu 29. 4. nabízí Aquapalace vstup do saunového světa na 4 hodiny za jedinečnou cenu 300 korun. Navíc ke každé lázeňské či masážní službě dostanou zákazníci dárek od francouzské kosmetiky Thalgo. Od 17.00 do 19:00 pak proběhne přednáška o kosmetice s tombolou o produkty firmy Thalgo. Hostem bude herečka Ivana Jirešová.

Ve čtvrtek 30.4. dostane každý návštěvník Aquapalace ke vstupu do fitness zdarma vstup na 1 hodinu do Vodního světa nebo do Saun.

Pátek 1. 5. bude pro zákazníky Saunového světqa Aquapalace Božským dnem na Olympu. Pokud si chcete vyzkoušet, jak se žilo bohům na Olympu, tak od 18:00 do 21:00 navštivte zdejší Římské lázně, zasoutěžte si v kostkách, ochutnejte nápoj bohů a zvolte si nejkrásnější Afroditu a nejsilnějšího Poseidona.

Na sobotu 2. 5. a neděli 3. 5. připravil fitness tým Aquapalace pro návštěvníky program s názvem Víkend v pohybu.

V rámci sobotního programu mohou zájemci využít lekce zdravotního cvičení pilates, zacvičit si aquaerobic, zajít si na oběd v sauna baru a pak strávit hodinu ve Vodním či Saunovém světě. To vše, za pouhých 490 korun.

V neděli se zákazníci Aquapalace mohou zúčastnit lekce aerobního cvičení Tae – bo, kruhového tréninku na strojích nejvyšší řady Technogym, poobědvat v sauna baru a pak si užít skvělé zábavy ve Vodním či Saunovém světě. To vše i tentokrát za skvělých 490 korun.

Každý návštěvník fitness během celého víkendu obdrží zdarma časopis Nutrend Info Protein Speciál se vzorkem od firmy Nutrend.

Více informací o Welness týdnu v Aquapalace Praha na www.aquapalace.cz

Aquapalace Praha je největším aquaparkem ve střední Evropě. Návštěvníci se po celý den mohou bavit pod jednou střechou ve Vodním světě, v Paláci relaxace, Paláci pokladů a Paláci dobrodružství. K dispozici mají 6 tobogánů, 3 skluzavky, adrenalinovou atrakci space-bowl, bazén s umělým vlnobitím, osmimetrový potápěčský tubus a další atrakce, na celkem 2 500 m2 vodní plochy. Saunový svět, největší zařízení tohoto typu v České republice, nabízí možnost relaxace ve finských nebo římských saunách. V Aquapalace Praha je i část Spa s výběrem masáží a relaxačních procedur a privátních saun. Aktivní návštěvníci pak mohou využít rozsáhlé fitcentrum s kardiozónou. Součástí komplexu Aquapalace je také čtyřhvězdičkový hotel s rozsáhlým konferenčním centrem.

Rostislav Kocman, rostislav.kocman@approach-comm.cz, 736 477 726
Zdeňka Švecová, svecova@aquapalace.cz, 739 341 032