Brazilská párty roztančila návštěvníky Aquapalace Praha - Starší tiskové zprávy - AQUAPALACE PRAHA

Brazilská párty roztančila návštěvníky Aquapalace Praha

Neděle
srp 2009

Největší aquapark v České republice se ve čtvrtek 16. července změnil na jihoamerické Rio de Janeiro v době karnevalu. Více než tisíc návštěvníků v Aquapalace Praha zažilo jedinečnou Brazilskou party s Leošem Marešem, Agátou Hanychovou, Lucií Hadašovou, brazilskou kapelou, stylovými tanečníky a barmanskou show.

U příležitosti otevření baru Brasil point ve vstupní hale Aquapalace Praha se ve čtvrtek 16. července mezi 19. a 22. hodinou v čestlickém aquaparku konala Brazilská party. Akci moderoval Leoš Mareš, vystoupila brazilská taneční skupina Alo Alo, perkusistka Flavia Toga se skupinou Batukatum a nechyběla ani barmanská show, módní přehlídka a soutěže o hodnotné ceny.

Agáta Hanychová a další krásné modelky předvedly v Aquapalace Praha novou limitovanou edici plavek TRICO LINE by Agáta. Tyto plavky z módních lesklých a jednobarevných látek s kovovými a korálkovými ozdobami společnost TRICO LINE – přední český výrobce značkových módních plavek – vyrobila přímo ve spolupráci s Hanychovou. Agáta Hanychová se podílela na výběru látek a tvorbě návrhů. Jedny plavky z této unikátní kolekce mohli návštěvníci Aquapalace na akci vyhrát.

Na Brazilské party také oslavili své první narozeniny tři živí žraloci Ploutvička, Bublinka a Aquík, které mohou návštěvníci vidět v průhledném akváriu sousedícím s korálovým bazénem. Popřát jim přišla i půvabná Česká Miss 2007 Lucie Hadašová, která se před rokem stala jejich kmotrou.

Bar Brasil point se specializuje na prodej šťáv a koktejlů z čerstvého ovoce a zeleniny – zejména z magického ovoce açaí výborné chuti s nádechem čokolády.  Açaí pochází z amazonských deštných pralesů a je plné přírodní energie, bohaté na proteiny, antioxidanty, vlákninu, vitamín E, minerály a zdravé Omega kyseliny, které snižují špatný cholesterol. Ovoce açaí, které by se dalo přirovnat k velké borůvce,  posiluje imunitní system, čistí a netoxikuje tělo, bojuje s infekcemi, chrání srdce a mozek, snižuje „špatný“ cholesterol, zabraňuje vzniku některých nádorů, zpomaluje stárnutí a má léčivý vliv na prostatu.

Další akce v Aquapalace

Největší aquapark v Česku pro své návětěvníky chystá spoustu akcí po celé prázdniny. Ve dnech 23. a 24. července labužníci jistě ocení Dny Mexické kuchyně a v sobotu 25. července zábavu v Aquapalace Praha rozproudí Bahenní zápasy, kde kromě unikátní podívané budou moci zákazníci vyhrát i fajn ceny.
Navíc po celý červenec dostanou návštěvníci oddělení Spa ke kosmetickému ošetření ‘Intenzivní hydratace‘ dárek od značky  Thalgo v hodnotě 300 korun a v jedinečné akční nabídce získají zákazníci 50% slevu na privátní mini vířivku ‘Harmony‘.

Na srpen připravuje Aquapalace Praha oblíbené Saunování při svíčkách (1.8.), Odpoledne plné hudby (8.8.), kdy si v největším aquaparku v Česku bude moci zazpívat opravdu každý, a také hvězdně obsazenou Barmanskou soutěž s moderátorem Leošem Marešem (23.8.).

Velká letní soutěž

V největším aquaparku v Česku právě probíhá Velká letní soutěž. Každý, kdo v Aquapalace Praha utratí alespoň 100 korun a do 15. srpna na pokladně odevzdá svoji zákaznickou kartu, může vyhrát skůtr Kentoya, zájezd, poukazy na nákup trendy plavek Tricoline, vstupenky do privátní sauny a mnoho dalších cen.

Slevy pro rodiny

I v létě dává Aquapalace výrazné rodinné slevy. Díky programu Štastná rodinka získají rodiny s dětmi při vstupu slevu až 800 korun. Tato sleva se vztahuje na všechny skupiny se dvěma dospělými a jedním až třemi dětmi. V Aquapalace tedy ušetří nejen maminky a tatínkové, ale i babičky, dědečkové, dvě kamarádky či kamarádi, kteří se přijdou se svými ratolestmi vykoupat. Výrazně zlevnilo i celodenní vstupné pro jednotlivce, kdy za cenu 4 hodin může být návštěvník ve Vodním světě již celý den, tj. 12 hodin.

Ve slunných dnech je zákazníkům k dispozici i venkovní areál Aquapalace s divokou řekou, bazénem s vířivými lavicemi a masážní sprchou, vodním barem nebo dětským brouzdalištěm.

Aquapalace Praha, obchodní zóna Průhonice – Čestlice; www.aquapalace.cz

Michaela Kokotková, kokotkova@aquapalace.cz, 739 341 032