Barmanskou soutěž v Aquapalace Praha vyhrál Pavel Štrba - Starší tiskové zprávy - AQUAPALACE PRAHA

Barmanskou soutěž v Aquapalace Praha vyhrál Pavel Štrba

Neděle
srp 2009

V neděli 23. srpna se v největším aquaparku v Česku uskutečnil první ročník prestižní barmanské soutěže Havana Club Aquapalace Cup. Vítězem se stal Pavel Štrba. Celou akci moderoval Leoš Mareš a dva tisíce přítomných návštěvníků viděly i hudební a taneční vystoupení a exhibici čtyřnásobného mistra republiky, mistra Evropy z roku 2004 a světového barmanského vicemistra Ondřeje Slapničky.

Osmnáct profesionálních barmanů se v neděli v čestlickém aquaparku utkalo v netradiční barmanské soutěži o nejlepší plážový drink. Vítěze vybírali zástupci České barmanské asociace a hlavní důraz byl kladen na design a ozdoby nápoje. Na prvním místě se umístil Pavel Štrba následovaný Zbyňkem Špičákem na druhém a Václavem Přibkem na třetím místě.

První cenou pro vítěze byl originální barmanský set a láhev sedmiletého kubánského rumu Havana Club, ale odměněni byli všichni účastníci soutěže. Celá akce, která se konala za krásného počasí ve venkovní části Aquapalace, se nesla v latinsko americkém stylu. Tomu bylo přizpůsobeno i oblečení soutěžících, kteří své drinky míchali v havajských košilích.

Mezi jednotlivými soutěžními vstupy vystoupila kubánská kapela Santy y su Marabu a taneční skupina Indance. Jako speciální host předvedl svou show Ondřej Slapnička – čtyřnásobný mistr republiky, mistr Evropy z roku 2004 a světový barmanský vicemistr, který míchal drinky i nohama.

Další akcí, na kterou se mohou návštěvníci největšího aquaparku v Česku těšit, bude v sobotu 29. srpna od 14. do 18. hodin zábavné odpoledne plné soutěží s názvem Rozloučení s prázdninami, během něhož proběhne také předání luxusních cen výhercům Velké letní soutěže.

Na září připravuje Aquapalace Praha oblíbenou Noc naturistů aneb koupání bez plavek (12.9.), Dny chorvatské kuchyně (24.9. a 25.9.), pohádkové odpoledne plné soutěží a her s názvem Z pohádky do pohádky (26.9.) a spoustu dalších zábavných akcí.

Největší aquapark v Česku, který v květnu oslavil své první narozeniny, naděluje svým zákazníkům dárek v podobě výrazné slevy vstupného. Díky programu Štastná rodinka získají rodiny s dětmi při vstupu slevu až 800 korun. Tato sleva se vztahuje na všechny skupiny se dvěma dospělými a jedním až třemi dětmi. V Aquapalace tedy nyní ušetří nejen maminky a tatínkové, ale i babičky, dědečkové, dvě kamarádky či kamarádi, kteří se přijdou se svými ratolestmi vykoupat. Výrazně se mění také celodenní vstupné pro jednotlivce, kdy za cenu 4 hodin může být návštěvník ve Vodním světě již celý den, tj. 12 hodin.

Aquapalace Praha, obchodní zóna Průhonice – Čestlice; www.aquapalace.cz

Michaela Kokotková, kokotkova@aquapalace.cz, 739 341 032