Barbecue party s Leošem Marešem si v Aquapalace Praha užily stovky návštěvníků - Starší tiskové zprávy - AQUAPALACE PRAHA

Barbecue party s Leošem Marešem si v Aquapalace Praha užily stovky návštěvníků

Pondělí
čen 2009

Praha, 29. června 2009 – Grilované speciality mohli v neděli 28. června ochutnat návštěvníci aquaparku v Praze Čestlicích. I přes oblačné počasí přišlo na zábavnou akci, kterou moderoval Leoš Mareš, více než 1000 lidí.

Zábavu ve vodním světě zákazníkům největšího aquaparku v Česku v neděli večer zpříjemnila Barbecue party, v rámci které dostalo prvních 700 návštěvníků grilovanou klobásu včetně pečiva a ochucovadel dle svého výběru zdarma. Ochutnat mohli ale i grilované selátko, kuřecí prsíčka, vepřovou krkovici nebo hermelín na grilu a jako zákusek banán v karamelu či vařenou kukuřici.

Na večírku plném dobrého jídla a pití nechyběla originální bubenická show a škola bubnování a barmanská exhibice Barmana roku 2007 Marcela Talpana, který přítomným rozdal 150 míchaných drinků zdarma.

Vystoupila také taneční skupina Last minute originality crew a poměřit síly mohli návštěvníci v oblíbených adrenalinových soutěžích. Vylosovaní šťastlivci navíc vyhráli v tombole originální tílka a další plážové propriety od výrobce nápoje Malibu. Celou Barbecue party moderoval Leoš Mareš a hudební kulisou byly nesmrtelné hity od Michaela Jacksona.

Aquapalace Praha ve Snídani s Novou

Největší aquapark v Česku je pro milovníky vody, sluníčka a relaxace otevřen samozřejmě i o prázdninách. Ty odstartuje ve středu 1. července přímý přenos pořadu Snídaně s Novou na cestách právě z Aquapalace Praha.

Během tříhodinového pořadu diváci uvidí všechna zákoutí čestlického aquaparku a dozví se například, jak dávat první pomoc topícímu se člověku, jaké plavky jsou letos v kurzu, nebo co je to aquazorbing.

Velká letní soutěž

Během léta navíc v největším aquaparku v Česku probíhá Velká letní soutěž. Každý, kdo v Aquapalace Praha utratí alespoň 100 korun a do 15. srpna na pokladně odevzdá svoji zákaznickou kartu, může vyhrát skútr Kentoya, zájezd, poukazy na nákup trendy plavek Tricoline, vstupenky do privátní sauny a mnoho dalších cen.

Slevy pro rodiny

I v létě dává Aquapalace výrazné rodinné slevy. Díky programu Štastná rodinka získají rodiny s dětmi při vstupu slevu až 800 korun. Tato sleva se vztahuje na všechny skupiny se dvěma dospělými a jedním až třemi dětmi. V Aquapalace tedy ušetří nejen maminky a tatínkové, ale i babičky, dědečkové, dvě kamarádky či kamarádi, kteří se přijdou se svými ratolestmi vykoupat. Výrazně zlevnilo i celodenní vstupné pro jednotlivce, kdy za cenu 4 hodin může být návštěvník ve Vodním světě již celý den, tj. 12 hodin.

Ve slunných dnech je zákazníkům k dispozici i venkovní areál Aquapalace s divokou řekou, bazénem s vířivými lavicemi a masážní sprchou, vodním barem nebo dětským brouzdalištěm.

Aquapalace Praha, obchodní zóna Průhonice – Čestlice; www.aquapalace.cz<

Michaela Kokotková, kokotkova@aquapalace.cz, 739 341 032