Bahenní zápasy v Aquapalace Praha - Starší tiskové zprávy - AQUAPALACE PRAHA

Bahenní zápasy v Aquapalace Praha

Sobota
čec 2009

Největší aquapark v Česku připravil pro své zákazníky další skvělou akci. V sobotu 25. července od 16. do 19. hodin koupání v Aquapalace Praha návštěvníkům zpestří bahenní zápasy. Čeká je jedinečná podívaná i adrenalinový zážitek s možností vyhrát hodnotné ceny. U toho nesmíte chybět!

V prosluněném areálu čestlického aquaparku s divokou řekou, vodním barem či bazénem s vířivými lavicemi a masážní sprchou už tuto sobotu návštěvníci najdou i ring pro zápasy v blátě.

Do boje o krásné ceny se mohou přihlásit všechny ženy a děti. Stačí, když během tří minut soutěžící vytlačí z blátivého ringu svého soupeře a stává se vítězem. Akci odstartuje první odvážná dvojice žen, které tímto netradičním způsobem poměří své síly. Na regulérnost zápasu bude dohlížet profesionální rozhodčí a o skvělou atmosféru se postará i DJ a moderátor, kteří přihlížející diváky spolehlivě roztančí.

Pro vítěze a vítězky jsou připraveny volné vstupenky do Aquapalace Praha v hodnotě několika set korun, trička, žabky a další letní ceny.

Přijďte zažít jedinečné odpoledne v největším aquaparku v Česku.

Velká letní soutěž

V největším aquaparku v Česku právě probíhá Velká letní soutěž. Každý, kdo v Aquapalace Praha utratí alespoň 100 korun a do 15. srpna na pokladně odevzdá svoji zákaznickou kartu, může vyhrát skútr Kentoya, zájezd, poukazy na nákup trendy plavek Tricoline, vstupenky do privátní sauny a mnoho dalších cen.

Slevy pro rodiny

I v létě dává Aquapalace výrazné rodinné slevy. Díky programu Štastná rodinka získají rodiny s dětmi při vstupu slevu až 800 korun. Tato sleva se vztahuje na všechny skupiny se dvěma dospělými a jedním až třemi dětmi. V Aquapalace tedy ušetří nejen maminky a tatínkové, ale i babičky, dědečkové, dvě kamarádky či kamarádi, kteří se přijdou se svými ratolestmi vykoupat. Výrazně zlevnilo i celodenní vstupné pro jednotlivce, kdy za cenu 4 hodin může být návštěvník ve Vodním světě již celý den, tj. 12 hodin.

Aquapalace Praha, obchodní zóna Průhonice – Čestlice; www.aquapalace.cz

Michaela Kokotková, kokotkova@aquapalace.cz, 739 341 032