Aquapark v Čestlicích přivítal dvou miliontého návštěvníka - Starší tiskové zprávy - AQUAPALACE PRAHA

Aquapark v Čestlicích přivítal dvou miliontého návštěvníka

Sobota
led 2011

Největší aquapark v České republice Aquapalace Praha přivítal dne 15. února v jednu hodinu odpoledne jubilejního dvou miliontého návštěvníka. Stal se jím pan Koudela z Prahy, který do aquaparku v Čestlicích přijel dnes poprvé a to s celou rodinou.

„Návštěvu jsme naplánovali jako odměnu pro naši malou dcerku, která byla dnes u zubaře, a vrtali jí zoubek. Chtěli jsme jí udělat radost a teď se z toho stal dárek pro celou rodinu,“ říká s úsměvem paní Koudelová. Celé rodině pogratuloval ředitel aquaparku Ing. Radek Steinhainzl a předal také dárky v podobě vstupu zdarma pro celý dnešní den, volné vstupenky do Vodního a Saunového světa pro celou rodinu k jejich další návštěvě aquaparku a oběma dětem dárky v podobě hraček.

Aquapark v Čestlicích hlásí trvalý meziroční růst návštěvnosti

Za dva roky od otevření již navštívilo Vodní a Saunový svět Aquapalace Praha 2 milióny návštěvníků. Nejoblíbenější atrakcí dětí i dospělých je Palác dobrodružství, kde návštěvníci najdou šest tobogánů dlouhých 440 metrů, 3 klouzačky a divoký spacebowl. Návštěvnost aquaparku v Čestlicích i přes doznívající ekonomickou recesi meziročně stoupá, v lednu 2011 byl zaznamenán nárůst o 28 %.

Dva roky v číslech

• V roce 2009 proteklo aquaparkem 107 700 000 litrů vody, v roce 2010 to bylo 111 200 000 litrů vody.
  • Uspořádalo se 356 akcí pro děti i dospělé.
  • Aquapark zdarma navštívilo během dvou let zhruba 600 dětí každý rok z dětských domovů a Klokánků.
  • Celebrity, které jste mohli potkat v Aquapalace Praha: Leoš Mareš, Agáta Hanychová, Sagvan Tofi, Iveta Lutovská, Eliška Bučková, Lucie Hadašová, Andrea Kerestešová, Sámer Issa i Jirka Mádl, a další.

Aquapalace Praha je unikátní sportovně-relaxační komplex nabízející široké spektrum služeb pro celou rodinu. Zábavu nabízí největší aquapark ve střední Evropě. V anketě agentury Czech turism vyhrál v roce 2010 první místo pro nejnavštěvovanější turistický cíl v České republice v kategorii Za Zábavou. Prostor pro relaxaci hledejte v rozsáhlém Saunovém světě s nejširší nabídkou finských saun a římských lázní v České republice. O vaše zdraví a vitalitu se postaráme v moderním Fitness a nechybí ani široká nabídka wellness služeb, pečujících o vaši krásu v příjemném prostředí našeho Spa. Nabídku služeb Aquapalace Praha doplňuje přilehlý čtyřhvězdičkový hotel s rozsáhlým konferenčním centrem.