Aquapark v Čestlicích bude v sobotu patřit klaunům - Starší tiskové zprávy - AQUAPALACE PRAHA

Aquapark v Čestlicích bude v sobotu patřit klaunům

Pondělí
led 2011

Prozářit zimní dny a vykouzlit úsměvy na dětských tvářích přijdou v sobotu 22. ledna 2011 do Aquapalace Praha barevní šaškové a klauni. Odpoledne plné soutěží a smíchu začíná od 14 hodin a končí v 18 hodin. Připraven je pestrý program pro děti i jejich rodiče. Těšit se můžete na zábavné hry jako je Jízda na mořském koníkovi pro poklad, Plavání na divokých kosatkách, Lovení rybiček a pokladů z mořské laguny nebo na balónkovou show a malování na obličej. Děti mají navíc vstup pouze za 1 Kč.

Děti za korunu

Do konce února mohou rodiče dětí využít akce Děti za korunu. Každé dítě s výškou do 150 cm, které bude v aquaparku přítomno v doprovodu alespoň jednoho dospělého návštěvníka (osoba starší 18 let), má vstup za 1 Kč. Například čtyřčlenná rodina (dva dospělí a dvě děti) má možnost využít tuto akci na obě děti. Více informací najdete na www.aquapalace.cz.

Aquapalace Praha je unikátní sportovně-relaxační komplex nabízející široké spektrum služeb pro celou rodinu. Zábavu nabízí největší aquapark ve střední Evropě. V anketě agentury Czech turism vyhrál v roce 2010 první místo pro nejnavštěvovanější turistický cíl v České republice v kategorii Za Zábavou. Prostor pro relaxaci hledejte v rozsáhlém Saunovém světě s nejširší nabídkou finských saun a římských lázní v České republice. O vaše zdraví a vitalitu se postaráme v moderním Fitness a nechybí ani široká nabídka wellness služeb, pečujících o vaši krásu v příjemném prostředí našeho Spa. Nabídku služeb Aquapalace Praha doplňuje přilehlý čtyřhvězdičkový hotel s rozsáhlým konferenčním centrem.

08.12.2016