Aquapalace Praha rozzáří v červenci sluneční paprsky - Starší tiskové zprávy - AQUAPALACE PRAHA

Aquapalace Praha rozzáří v červenci sluneční paprsky

čen 2009

I o prázdninách připravil největší aquapark v Česku pro své návštěvníky spoustu zábavy. V červenci se můžete těšit na pestrobarevnou Brazilskou party, stylovou námořnickou show nebo dechberoucí bahenní zápasy. Jedině v Aquapalace Praha se můžete koupat za každého počasí a zažít spoustu legrace!

Prostorný venkovní areál Aquapalace s opalovacími lehátky, vířivými lavicemi, nebo dětským brouzdalištěm bude ideální místem odpočinku ve slunných letních dnech. Osvěžit se zde zákazníci mohou ve vodním baru, díky němuž si přímo v bazénu mohou vychutnat svůj oblíbený koktejl nebo využít téměř sto metrů dlouhou divokou řeku.

V sobotu 11. června připluje do Aquapalace Praha spousta námořníků i pirátů. Návštěvníky čeká Námořnická show se spoustou zábavných soutěží a her.

Na velkolepé Brazilské party ve čtvrtek 16. července oslaví své první narozeniny zdejší živí žraloci Ploutvička, Bublinka a Aquík. Popřát jim přijde Agáta Hanychová a další krásné modelky, které předvedou nové modely plavek, čokoládové tanečnice a moderátor Leoš Mareš. Na akci bude slavnostně otevřen také nový Fresh Juice Bar, který zákazníci najdou přímo ve vstupní hale do Aquapalace.

Ve dnech 23. a 24. července labužníci jistě ocení Dny Mexické kuchyně a v sobotu 25. července zábavu v Aquapalace Praha rozproudí Bahenní zápasy, kde kromě unikátní podívané budou moci zákazníci vyhrát i fajn ceny.

Navíc po celý červenec dostanou návštěvníci oddělení Spa ke kosmetickému ošetření ‘Intenzivní hydratace‘ dárek od značky  Thalgo v hodnotě 300 korun a v jedinečné akční nabídce získají zákazníci 50% slevu na privátní mini vířivku ‘Harmony‘.

Na srpen připravuje Aquapalace Praha oblíbené Saunování při svíčkách (1.8.), Odpoledne plné hudby (8.8.), kdy si v největším aquaparku v Česku bude moci zazpívat opravdu každý, a také hvězdně obsazenou Barmanskou soutěž s moderátorem Leošem Marešem (23.8.).

Největší aquapark v Česku, který v květnu oslavil své první narozeniny, naděluje svým zákazníkům dárek v podobě výrazné slevy vstupného. Díky programu Štastná rodinka získají rodiny s dětmi při vstupu slevu až 800 korun. Tato sleva se vztahuje na všechny skupiny se dvěma dospělými a jedním až třemi dětmi. V Aquapalace tedy nyní ušetří nejen maminky a tatínkové, ale i babičky, dědečkové, dvě kamarádky či kamarádi, kteří se přijdou se svými ratolestmi vykoupat. Výrazně se mění také celodenní vstupné pro jednotlivce, kdy za cenu 4 hodin může být návštěvník ve Vodním světě již celý den, tj. 12 hodin.

Aquapalace Praha, obchodní zóna Průhonice – Čestlice, od metra „C“ Opatov jezdí každou hodinu ZDARMA Aquabus.

www.aquapalace.cz

Michaela Kokotková, kokotkova@aquapalace.cz, 739 341 032