Aquamaniaci se sejdou na konci srpna v Čestlicích - Starší tiskové zprávy - AQUAPALACE PRAHA

Aquamaniaci se sejdou na konci srpna v Čestlicích

Úterý
srp 2012

Milovníky vody čeká zábava, ale také nauka o bezpečném koupání a ukázky zásady první pomoci

Velké prázdniny se pomalu chýlí ke konci, ale oblíbeným vodním radovánkám rozhodně konec není. Přijďte se o tom přesvědčit do Aquapalace Praha, kde je 25. srpna pro všechny správné aquamaniaky od 13 do 17 hodin připravené zábavné odpoledne. Bohatý program ve vodním světě aquaparku si užijí děti i jejich dospělí. Všichni si odnesou mnoho zážitků, ale i informací o bezpečnosti na vodních plochách a také příjemných dárků.

Ve spolupráci se společností Rain.cz probíhají v aquaparcích po celé republice již třetím rokem zábavně edukační akce pro rodiny s dětmi nazvané Aquamánie. V Aquapalace v Čestlicích proběhne ke konci prázdnin, 25. srpna od 13 do 17 hodin.

Aquamánie je určena předně dětským návštěvníkům, pro které jsou připraveny na mnoha stanovištích soutěže a hry ve vodě i na suchu, kde se dokonce bude i zpívat a tančit. Celým odpolednem letos malé aquamaniaky provede postava veselého piráta Pompáka. Děti s ním zažijí skvělou vodní zábavu, ale také se od něj spolu s rodiči dozví informace o bezpečném koupání i to, jak se chovat na vodních plochách a atrakcích jako jsou oblíbené tobogány. Nepřijdou ani o ukázku zásad první pomoci.

Návštěvníci této oblíbené akce mohou navíc získat hodnotné ceny od společností POMPO, AAABYTY.CZ, VEOLIA a dalších. Nikdo z dětí rozhodně neodejde domů s prázdnou. Z této akce proběhne také hodinový přímý přenos na stanici Český rozhlas Praha.

Kontakt pro média:
Kateřina Fadljevičová, T: 724 965 981, E: katka@4info.cz