VÍKEND PLNÝ ZDRAVÍ A KRÁSY - Aktuální tiskové zprávy - AQUAPALACE PRAHA

Středa
bře 2013

Užijte si koupání, fitness, ale i relaxaci
Od čtvrtka 21. 3. do neděle 24. 3. 2013 připravil tým AQUAPALACE PRAHA pro návštěvníky akci nazvanou VÍKEND ZDRAVÍ. Přivítejte první jarní den, oslavte s námi Světový den vody a připravte své tělo na jarní sezónu. Během tohoto víkendu jsou pro návštěvníky Vodního světa, Saun, Fitness i SPA přichystané speciální akce, aquaerobik, Salsa zumba párty, ochutnávku oxygenoterapie, prezentaci kosmetiky nebo zvýhodněné cenové balíčky.

Užijte si koupání, fitness, ale i relaxaci

Aquapalace Praha přichystal pro návštěvníky speciální akci věnovanou zdraví a kráse. Ta je určena pro všechny nadšence zdravého životního stylu a pohybových aktivit. Ve Vodním světě, fitness, saunách i SPA je připraven zajímavý program, ze kterého si vybere opravdu každý – od osvěty zdravého saunování a speciálního saunového ceremoniálu Vital s použitím bioesence, přes ochutnávku oxygenoterapie, prezentaci kosmetiky Payot, možnosti konzultací s osobním trenérem, moderní kruhový trénink nebo cvičení Salsa Zumba speciál. V pátek a v sobotu nebudou chybět ani oblíbené eventy pro děti i dospělé ve Vodním světě.

Partneři akce:

• Společnost Nestlé představí stránky „Plus pro Vás“ se soutěží o zajímavé ceny
  • Unikátní novinka - prezentace nového systému pro zdraví a životní styl - eVito

Podrobný program a informace o akci najdete na www.aquapalace.cz

Praktické informace – kudy k nám:

Snadno a rychle se do Aquapalace Praha dostanete Aquabusem. Tato linka jezdí denně zdarma na trase Opatov (zastávka metra „C“) – Aquapalace Praha a zpět. Kapacita aquabusu je 45 míst. Pokud pojedete autem, najdete podrobný popis cesty na www.aquapalace.cz. Parkování je pro návštěvníky zdarma.

Jana Jarošová – e-mail: jarosova@aquapalace.cz, tel.: 739 341 035
Radovan Myslík – email: myslik@aquapalace.cz, tel.: 739 341 039

Aquapalace Praha je unikátní sportovně-relaxační komplex nabízející široké spektrum služeb pro celou rodinu. Zábavu nabízí největší aquapark ve střední Evropě. V anketě agentury Czech tourism vyhrál v roce 2010 první místo pro nejnavštěvovanější turistický cíl v České republice v kategorii Za Zábavou. Prostor pro relaxaci hledejte v rozsáhlém Saunovém světě s nejširší nabídkou finských saun a římských lázní v České republice. O vaše zdraví a vitalitu se postaráme v moderním Fitness a nechybí ani široká nabídka wellness služeb, pečujících o vaši krásu v příjemném prostředí našeho SPA. Nabídku služeb Aquapalace Praha doplňuje přilehlý čtyřhvězdičkový hotel s rozsáhlým konferenčním centrem.