OSLAVTE VALENTÝNA RELAXACÍ A POHODOU - Aktuální tiskové zprávy - AQUAPALACE PRAHA

OSLAVTE VALENTÝNA RELAXACÍ A POHODOU

úno 2013

14. února je den svatého Valentýna, svátek zamilovaných a v AQUAPALACE PRAHA jsme si pro Vás připravili několik dárků. V aquaparku vás čeká Valentýnský týden, při kterém mají všechny slečny, dámy a ženy vstup do Saun pouze za 1 Kč. V sobotu 16. 2. 2013 od 19 hodin proběhne ve Vodním světě Valentýnská párty s koupáním, čokoládovou fontánou, masážemi zdarma a soutěžemi o hodnotné ceny. Milovníky romantiky čeká zakončení večera koupáním a saunováním při svíčkách v největším saunovém světě. Pro zamilované páry jsme si navíc přichystali speciální romantické balíčky. Můžete se tak s partnerem nechat rozmazlit při masáži, partnerské balneoterapii, nebo si užít chvíle soukromí v privátní vířivce….

Užijte si koupání a oslavte s námi svátek zamilovaných

16.2.2013 od 19.00 h – Valentýnská párty

Romantický večer v originálním prostředí plný soutěží a her speciálně pro zamilované, spousta skvělých cen od našich partnerů, čokoládová fontána, speciální drinky nebo masáž zdarma. Na tuto akci platí speciální vstup do Vodního světa - 1 + 1 zdarma (jeden lístek koupíte a druhý v té samé hodnotě dostanete zdarma). Akci moderuje Martin Boháč a nejen zamilovaná hudba půjde z dílny DJ Luboše Nováka.

Partneři akce Valentýnská párty: Fleur de Santé, SCAN quilt, GRADA, Manner

16.2.2013 Valentýnské koupání a saunování při svíčkách

Speciální večer ve Vodním a Saunovém světě za svitu svíček a doprovodu relaxační hudby s překvapením. Od 20:00 hod. vstupné do Vodního světa a Saun 370 Kč.

Od 11. 2. do 17. 2. 2013 mají všechny slečny, dámy a ženy ke vstupnému do Vodního světa vstup do Saun pouze za 1 Kč.

V tropickém ráji na návštěvníky čeká 6 tobogánů, 3 skluzavky, bazén s mořským vlnobitím i možnost vyzkoušet si aquazorbing. Rodiče i děti se mohou těšit, že se opravdu ohřejí. Nejteplejší bazén se nachází v Korálovém dómu a voda zde má 31°C.

Aktuality a informace o atrakcích najdete na www.aquapalace.cz.

Praktické informace – kudy k nám:

Snadno a rychle se do Aquapalace Praha dostanete Aquabusem. Tato linka jezdí denně zdarma na trase Opatov (zastávka metra „C“) – Aquapalace Praha a zpět. Kapacita aquabusu je 45 míst. Pokud pojedete autem, najdete podrobný popis cesty na www.aquapalace.cz. Parkování je pro návštěvníky zdarma.

Jana Jarošová – e-mail: jarosova@aquapalace.cz, tel.: 739 341 035
Radovan Myslík – email: myslik@aquapalace.cz, tel.: 739 341 039

Aquapalace Praha je unikátní sportovně-relaxační komplex nabízející široké spektrum služeb pro celou rodinu. Zábavu nabízí největší aquapark ve střední Evropě. V anketě agentury Czech tourism vyhrál v roce 2010 první místo pro nejnavštěvovanější turistický cíl v České republice v kategorii Za Zábavou. Prostor pro relaxaci hledejte v rozsáhlém Saunovém světě s nejširší nabídkou finských saun a římských lázní v České republice. O vaše zdraví a vitalitu se postaráme v moderním Fitness a nechybí ani široká nabídka wellness služeb, pečujících o vaši krásu v příjemném prostředí našeho SPA. Nabídku služeb Aquapalace Praha doplňuje přilehlý čtyřhvězdičkový hotel s rozsáhlým konferenčním centrem.

Pondělí
26.09.2016