Open Source Sofware

Jídelní lístek - denní menu i nabídka hotelu - AQUAPALACE

Jídelní lístek

 Cena
PONDĚLÍ 17. 7.
 

Polévka: Kuřecí vývar s krupicovým nočkem / Frankfurtská s párkem a bramborami

Vepřová plec na smetaně
Smažený kuřecí řízek
Špagety Aglio e olio pepperoncino
Zeleninový salát s grilovanou treskou a bylinkovým dresingem

Přílohy: jasmínová rýže, brambor, šťouchané brambory s cibulkou, kuskus

 35,- Kč

125,- Kč
135,- Kč
  115,- Kč
99,- Kč


 26,- Kč

ÚTERÝ 18. 7.
 

Polévka: Hovězí vývar s masem a nudlemi / Frankfurtská s párkem a bramborami

Hovězí krk na houbách s restovanými cibulkami
Krůtí steak se středomořskou zeleninou
Fusilli s kuřecím masem, mozzarellou a rukolou
Ledový salát se smaženou nivou a francouzským dresingem

Přílohy: jasmínová rýže, brambor, šťouchané brambory s cibulkou, kuskus

 35,- Kč

125,- Kč
135,- Kč
115,- Kč
  99,- Kč

 26,- Kč

STŘEDA 19. 7.
 

Polévka: Kuřecí vývar s celestýnskými nudlemi a zeleninou / Frankfurtská s párkem a bramborami

Smažený květák s domácí tatarskou omáčkou
Kuřecí soté na bylinkách
Tortilla plněná grilovaným vepřovým masem a fazolovým mexickým salátem
Salát z grilované středomořské zeleniny s balsamikovým octem a krutony

Přílohy: jasmínová rýže, brambor, šťouchané brambory s cibulkou, kuskus

 35,- Kč

125,- Kč
135,- Kč
115,- Kč
  99,- Kč

 26,- Kč

ČTVRTEK 20. 7.
 

Polévka: Hovězí vývar s vejcem a trhaným masem / Frankfurtská s párkem a bramborami

Rolovaný vepřový bok se zeleninovým krupetem a smaženou cibulkou
Fish and Chips z tilapie s citronovo petrželkovou majonézou
Lasagne al forno s mozzarellou a boloňskou omáčkou
Řecký salát s olivami a kuřecím masem

Přílohy: jasmínová rýže, brambor, šťouchané brambory s cibulkou, kuskus

35,- Kč

125,- Kč
135,- Kč
115,- Kč
  99,- Kč

 26,- Kč

PÁTEK 21. 7.
 

Polévka: Kuřecí vývar s kapáním a zahradní zeleninou / Frankfurtská s párkem a bramborami

Vepřová pečeně marinovaná v dijonské hořčici
Kuřecí filátka v hrubozrnném koření a parmské šunce
Bramborové gnocchi alla Siciliana se strouhaným parmezánem
Zeleninový kuskus s rukolou a gratinovaným kozím sýrem

Přílohy: jasmínová rýže, brambor, šťouchané brambory s cibulkou, kuskus

 35,- Kč

125,- Kč
135,- Kč
115,- Kč
  99,- Kč

 26,- Kč

SOBOTA – NEDĚLE 22. 7. – 23. 7.
 

Polévka: Hovězí vývar s nudlemi a zeleninou / Květákový krém s krutony

Hamburská vepřová kýta
Vepřová krkovice po selsku s červeným zadělávaným zelím
Penne s kuřecím masem a brokolicí
Mix listových salátů s cherry rajčaty, pečenou řepou a balkánským sýrem

Přílohy: jasmínová rýže, brambor, šťouchané brambory s cibulkou, kuskus

35,- Kč

125,- Kč
135,- Kč
115,- Kč
99,- Kč

 26,- Kč

 

Jídelní lístek /Menu/Speisekarte – restaurant TERRESA Aquapalace Hotel Prague

Gulášová