Open Source Sofware

Jídelní lístek - denní menu i nabídka hotelu - AQUAPALACE

Jídelní lístek

 Cena
PONDĚLÍ 16. 1.
 

Polévka: Kuřecí vývar se šunkovým svítkem a zeleninkou / Zelná s klobásou

Vepřový vrabec se špenátem
Kuřecí čína s houbami
Wrap s kuřecími stripsi a zeleninkou
Variace trhaných salátů se mozzarellou a bylinkovým dresinkem

Přílohy: jasmínová rýže, brambor, šťouchané brambory s cibulkou, kuskus, špecle

 35,- Kč

125,- Kč
135,- Kč
  115,- Kč
99,- Kč


 26,- Kč

ÚTERÝ 17. 1.
 

Polévka: Hovězí vývar s bylinkovým kapáním / Zelná s klobásou

Vepřová plec pečená po orientálsku
Krůtí rizoto s chřestem a sýrem
Špagety se sýrovou omáčkou a parmskou šunkou
Farmářský salát

Přílohy: jasmínová rýže, brambor, šťouchané brambory s cibulkou, kuskus, špecle

 35,- Kč

125,- Kč
135,- Kč
115,- Kč
  99,- Kč

 26,- Kč

STŘEDA 18. 1.
 

Polévka: Kuřecí vývar s nudlemi a zeleninkou / Zelná s klobásou

Smažený holandský řízek s listovým salátkem
Kuřecí prsa pečené na rozmarýnu s grilovanou cuketou
Špagety aglio olio peperoncino
Andaluský salát s krevetami

Přílohy: jasmínová rýže, brambor, šťouchané brambory s cibulkou, kuskus, špecle

 35,- Kč

125,- Kč
135,- Kč
115,- Kč
  99,- Kč

 26,- Kč

ČTVRTEK 19. 1.
 

Polévka: Zeleninová minestrone s těstovinou / Zelná s kloobásou

Hovězí kostky na víně s bramborovo-karotkovým pyré
Krůtí špíz marinovaný v rozmarýnové marinádě
Farfalle s brokolicí a pečenou paprikou
Míchaný salát s gratinovaným kozím sýrem a medovým dresinkem

Přílohy: jasmínová rýže, brambor, šťouchané brambory s cibulkou, kuskus, špecle

35,- Kč

125,- Kč
135,- Kč
115,- Kč
  99,- Kč

 26,- Kč

PÁTEK 20. 1.
 

Polévka: Hovězí vývar s masem a nudlemi / Zelná s klobásou

Vepřový steak zapečený se šunkou a sýrem
Tilapie s bylinkovou krustou a lanýžovou zeleninou
Grilovaná kuřecí tortilla
Salát s baby mozzarellou a bazalkovým pestem

Přílohy: jasmínová rýže, brambor, šťouchané brambory s cibulkou, kuskus, špecle

 35,- Kč

125,- Kč
135,- Kč
115,- Kč
  99,- Kč

 26,- Kč

SOBOTA A NEDĚLE 21. 1. – 22. 1.
 
Polévka: Hovězí vývar s nudlemi a strouhanou zeleninkou / Zelná s klobásou

Smažený vepřový řízek, kyselá okurka
Kachní stehno s červeným zelim
Špetzle s kuřecím masem, houbami a jarní cibulkou

Přílohy: jasmínová rýže, brambor, šťouchané brambory s cibulkou, kuskus, špecle, hranolky, houskový knedlík
35,- Kč

125,- Kč
135,- Kč
115,- Kč

 26,- Kč

Jídelní lístek /Menu/Speisekarte – restaurant TERRESA Aquapalace Hotel Prague

Gulášová