Open Source Sofware

Jídelní lístek - denní menu i nabídka hotelu - AQUAPALACE

Jídelní lístek

 Cena
PONDĚLÍ 13.11.
 

Polévka: Řecká Fasolata

Keftedes – řecké masové kuličky s rajčatovou omáčkou
Pasticia – těstoviny zapečené se zeleninou  
Řecký rajčatový salát s olivami a uzenou makrelou

Přílohy: citronový kuskus, pečené brambory na rozmarýnu, dušená rýže, pita chléb

 35,- Kč

95,- Kč
85,- Kč
  105,- Kč


 26,- Kč

ÚTERÝ 14.11.
 

Polévka: Řecká Fasolata

Kuřecí Gyros s koriandrovým dipem a pečenými paprikami
Lilek zapečený s rajčaty, rozmarýnem a sýrem   
Salát z Bulghuru a zeleniny s domácím ajvarem

Přílohy: citronový kuskus, pečené brambory na rozmarýnu, dušená rýže, pita chléb

 35,- Kč

95,- Kč
75,- Kč
85,- Kč

 26,- Kč

STŘEDA 15.11.
 

Polévka: Řecká Fasolata

Kokkinisto – řecký hovězí guláš s rajčaty a fazolkami
Spanakopita – listové taštičky plněné sýrem feta a špenátem
Salát z pečené řepy se sýrem feta a krutony

Přílohy: citronový kuskus, pečené brambory na rozmarýnu, dušená rýže, pita chléb

 35,- Kč

105,- Kč
85,- Kč
95,- Kč

 26,- Kč

ČTVRTEK 16.11.
 

Polévka: Řecká Fasolata

Giuvetsi – řecké dušené kuřecí maso s těstovinovou rýží a zeleninou
Kolokythokeftedes – řecké cuketové placičky s tzatziky
Chorta – řecký salát ze spařeného špenátu s restovanými semínky

Přílohy: citronový kuskus, pečené brambory na rozmarýnu, dušená rýže, pita chléb

35,- Kč

85,- Kč
85,- Kč
85,- Kč

 26,- Kč

PÁTEK 17.11.
 

Polévka: Řecká Fasolata

Dolmades – pečené vinné listy plněné masem a zeleninou
Řecký zeleninový Pilaff
Bramborový salát se zeleninou a sýrem Halloumi

Přílohy: citronový kuskus, pečené brambory na rozmarýnu, dušená rýže, pita chléb

35,- Kč

95,- Kč
75,- Kč
  105,- Kč

26,- Kč

 

Jídelní lístek /Menu/Speisekarte – restaurant TERRESA Aquapalace Hotel Prague

Gulášová