Open Source Sofware

Jídelní lístek - denní menu i nabídka hotelu - AQUAPALACE

Jídelní lístek

 Cena
PONDĚLÍ 19. 6.
 

Polévka: Hovězí vývar s játrovou rýži a zahradní zeleninkou / Květakový krém s bazalkovým olejem

Segedínský  guláš
Kuřecí Gordon bleu s jarní remuládou
Lasagne Bolognese s parmezánovou krustou
Mix trahných salát, jogurtový dresing a baby mozzarellou

Přílohy: jasmínová rýže, brambor, šťouchané brambory s cibulkou, kuskus

 35,- Kč

125,- Kč
135,- Kč
  115,- Kč
99,- Kč


 26,- Kč

ÚTERÝ 20. 6.
 

Polévka: Kuřecí consome s masem a zeleninovým svitkem / Květakový krém s bazalkovým olejem

Holandský řizek se salátkem coleslaw
Krutí saltimboca s toskánskou zeleninou
Gnocchi s kuřecim masem a houbami
Mix trhaných  salatů s italským dresinkem, marinovaným tuňákem a červenou cibulkou

Přílohy: jasmínová rýže, brambor, šťouchané brambory s cibulkou, kuskus

 35,- Kč

125,- Kč
135,- Kč
115,- Kč
  99,- Kč

 26,- Kč

STŘEDA 21. 6.
 

Polévka: Hovězí consome se zeleninou a domacími nudlemi / Květakový krém s bazalkovým olejem

Pečená kuřecí stehna na paprice
Pečená vepřová panenka s čekankou a rozmarýnem
Špagety s pancetou, italskými rajčaty a strouhanou mozzarelou
Salát Nicosie

Přílohy: jasmínová rýže, brambor, šťouchané brambory s cibulkou, kuskus

 35,- Kč

125,- Kč
135,- Kč
115,- Kč
  99,- Kč

 26,- Kč

ČTVRTEK 22. 6.
 

Polévka: Thajská kuřecí polévka se skleněnými nudlemi / Květakový krém s bazalkovým olejem

Rolovaná kuřecí prsa s chorizem a sýrem a salátkem tzatziki
Smažené žampiony s domácí tatarskou omáčkou
Farfalle s grilovanou zeleninou a strouhaným parmazánem
Caesar salát s grilovaným kuřecím masem

Přílohy: jasmínová rýže, brambor, šťouchané brambory s cibulkou, kuskus

35,- Kč

125,- Kč
135,- Kč
115,- Kč
  99,- Kč

 26,- Kč

PÁTEK 23. 6.
 

Polévka: Hovězí vývar se smaženým hráškem a zahradní zeleninkou / Květakový krém s bazalkovým olejem

Vepřový vrabec, bílé zelí
Krůtí filátka v pancette s rýžovým pilafem
Penne Arrabiata se strouhaným parmezánem
Sekaný ledový salát s italským dresinkem a pečeným hermelínem

Přílohy: jasmínová rýže, brambor, šťouchané brambory s cibulkou, kuskus

 35,- Kč

125,- Kč
135,- Kč
115,- Kč
  99,- Kč

 26,- Kč

SOBOTA – NEDĚLE 24. 6. – 25. 6.
 

Polévka: Hovězí vývar s domácími nudlemi a zeleninkou / Brokolicová

Hamburská vepřová kýta
Pečená kachna po staročesku, bílé zelí
Penne s kuřecím masem brokolicí a karotkou
Kuřecí Kung pao
Mix listových salatů s grilovanou zeleninou, červenou řepou  a sušenou šunkou

Přílohy: jasmínová rýže, brambor, šťouchané brambory s cibulkou, kuskus

35,- Kč

125,- Kč
150,- Kč
115,- Kč
125,- Kč
99,- Kč

 26,- Kč

 

Jídelní lístek /Menu/Speisekarte – restaurant TERRESA Aquapalace Hotel Prague

Gulášová