Open Source Sofware

Jídelní lístek - denní menu i nabídka hotelu - AQUAPALACE

Jídelní lístek

 Cena
PONDĚLÍ 22. 5.
 

Polévka: Kuřecí vývar se šunkovou palačinkou a zahradní zeleninkou / Bramborová polévka s lesními houbami

Hovězí zbojnická roláda
Steak z vepřové krkovice se zeleninou a balkánským sýrem
Milánské fettucine s rajčaty a smetanou     
Farmářský salát

Přílohy: jasmínová rýže, brambor, šťouchané brambory s cibulkou, kuskus, špecle

 35,- Kč

125,- Kč
135,- Kč
  115,- Kč
99,- Kč


 26,- Kč

ÚTERÝ 23. 5.
 

Polévka: Hovězí vývar s krupicí a vejcem / Bramborová polévka s lesními houbami

Plněné vepřové žebírko jablkovým zelím
Krůtí prsa s limetkami a smaženou cuketovou trávou
Těstoviny Sedaniny s baby špenátem, kozím sýrem a smetanou  
Variace trhaných salátů s čekankovými puky, marinovaným tuňákem a červenou cibulkou

Přílohy: jasmínová rýže, brambor, šťouchané brambory s cibulkou, kuskus, špecle

 35,- Kč

125,- Kč
135,- Kč
115,- Kč
  99,- Kč

 26,- Kč

STŘEDA 24. 5.
 

Polévka: Kuřecí vývar se smaženým hráškem a zeleninou / Bramborová polévka s lesními houbami

Zabijačkový guláš
Kuřecí roláda se zeleninovou fáší
Taglioline Negra s plody moře a tomaty
Zeleninový kuskus s grilovaným kozím sýrem

Přílohy: jasmínová rýže, brambor, šťouchané brambory s cibulkou, kuskus, špecle

 35,- Kč

125,- Kč
135,- Kč
115,- Kč
  99,- Kč

 26,- Kč

ČTVRTEK 25. 5.
 

Polévka: Hovězí vývar s nudlemi a zeleninkou / Bramborová polévka s lesními houbami

Vepřová kýta po Štýrsku
Pikantní masová směs v bramborákové kapse
Mahi mahi filet, glazé z limet s pórkem a zeleninou
Variace trhaných salátů s čekankou, modrým sýrem, sušenými rajčaty a medovými ořechy

Přílohy: jasmínová rýže, brambor, šťouchané brambory s cibulkou, kuskus, špecle

35,- Kč

125,- Kč
135,- Kč
115,- Kč
  99,- Kč

 26,- Kč

PÁTEK 26. 5.
 

Polévka: Kuřecí consomme se zeleninou a masem / Bramborová polévka s lesními houbami

Hovězí stroganoff
Sekaný máslový řízek
Plněný lilek tomaty a zeleninou se sýrem haloumi
Thajský salát ze skleněných nudlí s grilovanými kousky zeleniny a houbami

Přílohy: jasmínová rýže, brambor, šťouchané brambory s cibulkou, kuskus, špecle

 35,- Kč

125,- Kč
135,- Kč
115,- Kč
  99,- Kč

 26,- Kč

SOBOTA – NEDĚLE 27. 5. – 28. 5.
 

Polévka: Hovězí vývar s vaječným svitkem a zeleninou / Brokolicový krém

Moravský vrabec, bílé zelí
Hovězí maso na žampionech
Grilovaný kuřecí steak na tymiánu s hermelínem
Penne ala Arrabiata se strouhaným parmezánem
Caesar salát s lososovými nugetkami a rukolou

Přílohy: jasmínová rýže, brambor, šťouchané brambory s cibulkou, kuskus, špecle

35,- Kč

125,- Kč
135,- Kč
135,- Kč
115,- Kč
99,- Kč

 26,- Kč

 

Jídelní lístek /Menu/Speisekarte – restaurant TERRESA Aquapalace Hotel Prague

Gulášová